Kanintryllestaven Forstør

Kanintryllestaven

Ny vare

Tryllekunstneren spørger en tilskuer, om hun kunne tænke sig at blive tryllet om til en kanin. Men trods en trylleformular og en magisk bevægelse sker der ikke noget. Han ønsker lidt hjælp fra tilskueren. Kan du med dine pegefingre lave nogle kaninører? Han prøver igen med en trylleformular og en magisk bevægelse. Heller ikke denne gang.....

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

395,00 DKK inkl. moms

Skriv på ønskelisten

Betal med
Betal med

Yderligere information

Tryllekunstneren spørger en tilskuer, om hun kunne tænke sig at blive tryllet om til en kanin. Men trods en trylleformular og en magisk bevægelse sker der ikke noget. Han ønsker lidt hjælp fra tilskueren. Kan du med dine pegefingre lave nogle kaninører? Han prøver igen med en trylleformular og en magisk bevægelse. Heller ikke denne gang sker der noget. Tilskueren bliver denne gang bedt om at lave store kaninører - ved at løfte armene højt op. Og tryllekunstneren kommer i tanke om, at han har brug for en tryllestav. For tredje gang siger han en trylleformular og laver en magisk bevægelse. Og i det samme holder han kanintryllestaven op foran tilskueren, og den ruller ned foran hende. Og nu er tilskueren blevet tryllet om til en kanin.

Pjerrot har i mange år lavet en rutine, hvor han kombinerer Kanintryllestaven med Pyramiden og Det 20. århundredes tørklædetrick. Disse tre trick sat sammen til et, vil blive en af de mest underholdende rutiner i dit program.

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori:

Velkommen til Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt
i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeboks el. udleveringssted).

Åbningstid:
Onsdag kl. 14.00-17.00 på vores adresse Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre 
- dog ikke i skolernes ferier. 

Andre dage - ring 60838100 
så aftaler vi et tidspunkt.
 
Nyhed:
Vi har fået nyt MobilePay nr. 67460
   

Sete varer