Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Torsdag 14. juli kl. 14.00.-17.00
Onsdag 27. juli kl. 14.00-17.00

Netbutikken er naturligvis altid åben!
    

I uger 27, 28 og 29 har vi lidt længere ekspeditionstid end normalt. Skal du bruge noget hurtigt, så kan du kan ringe el. sende sms på 60838100, så gør vi alt, hvad vi kan for at finde vi en løsning. 
   

Mest solgte

Kanintryllestaven

Nedsat pris! Kanintryllestaven Forstør

Ny vare

Tryllekunstneren spørger en tilskuer, om hun kunne tænke sig at blive tryllet om til en kanin. Men trods en trylleformular og en magisk bevægelse sker der ikke noget. Han ønsker lidt hjælp fra tilskueren. Kan du med dine pegefingre lave nogle kaninører? Han prøver igen med en trylleformular..... (se mere nedenfor) 
NB: Nedsat, da der nogle steder er små pletter på vinylet, da det har været foldet. 

Flere detaljer

På lager

445,00 DKK inkl. moms

-50,00 DKK

495,00 DKK inkl. moms

Tryllekunstneren spørger en tilskuer, om hun kunne tænke sig at blive tryllet om til en kanin. Men trods en trylleformular og en magisk bevægelse sker der ikke noget. Han ønsker lidt hjælp fra tilskueren. Kan du med dine pegefingre lave nogle kaninører? Han prøver igen med en trylleformular og en magisk bevægelse. Heller ikke denne gang sker der noget. Tilskueren bliver denne gang bedt om at lave store kaninører - ved at løfte armene højt op. Og tryllekunstneren kommer i tanke om, at han har brug for en tryllestav. For tredje gang siger han en trylleformular og laver en magisk bevægelse. Og i det samme holder han kanintryllestaven op foran tilskueren, og den ruller ned foran hende. Og nu er tilskueren blevet tryllet om til en kanin.

Pjerrot har i mange år lavet en rutine, hvor han kombinerer Kanintryllestaven med Pyramiden og Det 20. århundredes tørklædetrick. Disse tre trick sat sammen til et vil blive en af de mest underholdende rutiner i dit program.

NB: Nedsat, da der nogle steder er små pletter på vinylet, da det har været foldet. 

Der medfølger forklaring på dansk.

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: