Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Fre. 24/9 kl. 14.00-17.00
Ons. 29/9 kl. 14.00-17.00

Netbutikken er naturligvis altid åben!

I ugerne 36, 37 og 38 vil leveringstiden være længere end normalt - op til en uges tid (grundet ferie og andre opgaver).

  
    

Mest solgte

Kanintryllestaven

Nedsat pris! Kanintryllestaven Forstør

Ny vare

Tryllekunstneren spørger en tilskuer, om hun kunne tænke sig at blive tryllet om til en kanin. Men trods en trylleformular og en magisk bevægelse sker der ikke noget. Han ønsker lidt hjælp fra tilskueren. Kan du med dine pegefingre lave nogle kaninører? Han prøver igen med en trylleformular..... (se mere nedenfor) 
NB: Nedsat, da der nogle steder er små pletter på vinylet, da det har været foldet. 

Flere detaljer

På lager

445,00 DKK inkl. moms

-50,00 DKK

495,00 DKK inkl. moms

Tryllekunstneren spørger en tilskuer, om hun kunne tænke sig at blive tryllet om til en kanin. Men trods en trylleformular og en magisk bevægelse sker der ikke noget. Han ønsker lidt hjælp fra tilskueren. Kan du med dine pegefingre lave nogle kaninører? Han prøver igen med en trylleformular og en magisk bevægelse. Heller ikke denne gang sker der noget. Tilskueren bliver denne gang bedt om at lave store kaninører - ved at løfte armene højt op. Og tryllekunstneren kommer i tanke om, at han har brug for en tryllestav. For tredje gang siger han en trylleformular og laver en magisk bevægelse. Og i det samme holder han kanintryllestaven op foran tilskueren, og den ruller ned foran hende. Og nu er tilskueren blevet tryllet om til en kanin.

Pjerrot har i mange år lavet en rutine, hvor han kombinerer Kanintryllestaven med Pyramiden og Det 20. århundredes tørklædetrick. Disse tre trick sat sammen til et vil blive en af de mest underholdende rutiner i dit program.

NB: Nedsat, da der nogle steder er små pletter på vinylet, da det har været foldet. 

Der medfølger forklaring på dansk.

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også