Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi er på kontoret de fleste dage, men har ikke faste åbningstider. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail for at tjekke, at vi er der.
Netbutikken er naturligvis altid åben!

    

   

Mest solgte

Chameleon Shoelace

Chameleon Shoelace Forstør

Ny vare

Tryllekunstneren viser et gult snørebånd i sin venstre hånd. Han trækker det langsomt gennem sin knyttede hånd, og snørebåndet skifter farve til grøn. Han viser det grønne snørebånd, men idet han gør det, holder han mistænksomt sin venstre hånd lukket ... på dette tidspunkt vil alle tro, at det gule snørebånd er skjult i tryllekunstnerens....

Flere detaljer

På lager

60,00 DKK inkl. moms

Tryllekunstneren viser et gult snørebånd i sin venstre hånd. Han trækker det langsomt gennem sin knyttede hånd, og snørebåndet skifter farve til grøn. Han viser det grønne snørebånd, men idet han gør det, holder han mistænksomt sin venstre hånd lukket ... på dette tidspunkt vil alle tro, at det gule snørebånd er skjult i tryllekunstnerens venstre hånd. Men til alles overraskelse viser tryllekunstneren, at han i denne hånd har et andet snørebånd - og at det er RØDT, mens han senere tager det gule op af sin jakkelomme.

Snørebåndene er 120 cm lange.

Videoen viser tricket med et blåt snørebånd, men du får den grønne med i pakken.

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: