Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
I juli har vi ingen faste åbningstider. 

Netbutikken er naturligvis altid åben! I ugerne 27, 28 og 29 må forventes længere leveringstid - op mod en uge. Hvis noget haster, så ring på 60838100, så skal vi se, om vi kan gøre noget for at hjælpe.
    

Mest solgte

Smart Message - silketørklæde

Smart Message - silketørklæde Forstør

Ny vare

Dette silketørklæde udgør en lille "revolution" i tørklæde trylleri. Med Smart Message vil du være i stand til at tilpasse tørklædet til netop DIN rutine. Du kan selv skrive teksten på tørklædet - f.eks. "Tak for i dag", "Dit valgte kort er .." eller "Tillykke med fødselsdagen..." med navnet på....

Flere detaljer

På lager

150,00 DKK inkl. moms

Dette silketørklæde udgør en lille "revolution" i tørklæde trylleri. Med Smart Message vil du være i stand til at tilpasse tørklædet til netop DIN rutine. Du kan selv skrive teksten på tørklædet - f.eks. "Tak for i dag", "Dit valgte kort er .." eller "Tillykke med fødselsdagen..." med navnet på fødselsbarnet, eller du kan bruge tørklædet til at skrive en kærlig besked som "Jeg elsker dig". Eller du vil være i stand til at lave din egen personlige besked!
Gør dit trylleri kreativt og unikt!
Tørklædet er af silke - kan fås i 2 størrelser: 45 x 45 cm og 90 x 90 cm. 
Den tekst, du skriver, er permanent.
Sammen med tørklædet får du en pen, der er lavet specielt til at skrive på silke. Med den kan du lave dit helt personlige tørklæde.

30 andre produkter i den samme kategori: