Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har for tiden ingen faste åbningstider. Det er muligt at bestille i netbutikken og afhente ordren efter aftale - skriv eller ring på 60838100
Netbutikken er naturligvis altid åben.

Jumbo kort - Brainwave

Jumbo kort - Brainwave Forstør

Ny vare

Så har vi jumbo spillekort til salg. Perfekte til at udføre "Brainwave" også på scenen. Størrelsen er ideel: Det er dobbelt standard poker størrelse, men mindre end klassiske jumbo kort.
Tryllekunstneren lægger et spil kort på bordet - spillet ligger i æsken. En tilskuer tænker....

Flere detaljer

På lager

195,00 DKK inkl. moms

Så har vi jumbo spillekort til salg. Perfekte til at udføre "Brainwave" også på scenen. Størrelsen er ideel: Det er dobbelt standard poker størrelse, men mindre end klassiske jumbo kort.
Tryllekunstneren lægger et spil kort på bordet - spillet ligger i æsken. En tilskuer tænker på et kort og nævner det. Tryllekunstneren tager spillet ud af æsken, spreder kortene ud og viser, hvordan et enkelt kort vender med billedsiden op. Det er naturligvis tilskuerens valgte kort. Dette kort er samtidig det eneste med bagsiden forskellig fra de andre.
En effekt, der gør stort indtryk på publikum, fordi kortet blev valgt helt frit. Tilskueren kan nævne hvilket som helst kort i spillet.
 
Størrelse: 9,5 x 14,5 cm.
#tryllerekvisitter, #tryllekunstner, #trylleri, #tryllenummer, #trylleeffekt

30 andre produkter i den samme kategori: