Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi har ikke faste åbningstider i shoppen. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail, så laver vi en aftale.

Netbutikken er naturligvis altid åben.

 

Mest solgte

Multiplying Carrots - Latex

Multiplying Carrots - Latex Forstør

Ny vare

Tryllekunstneren viser en lille papirpose, der er helt tom. Et øjeblik efter tager han gør en gulerod frem fra posen. Han lægger guleroden tilbage i posen, og krøller den sammen ... guleroden har fuldstændig.....

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

225,00 DKK inkl. moms

EFFEKT 1:
Tryllekunstneren viser en lille papirpose, der er helt tom. Et øjeblik efter tager han en gulerod frem fra posen. Han lægger guleroden tilbage i posen, og krøller den sammen ... guleroden er fuldstændig forsvundet!

EFFEKT 2:
Tryllekunstneren viser publikum en gulerod, og pludselig kommer en anden gulerod frem af ingenting. Han lægger guleroden væk, men med det samme kommer endnu en gulerod frem, og derefter igen en  ... og igen en anden!
 
Guleroden er meget realistisk og er 16 cm lang.
Den er meget flot til produktion. Guleroden springer øjeblikkeligt tilbage til fuld størrelse, og derfor kan du gøre det fra et tørklæde, fra en lille boks, fra et produktionsapparat og så videre. Bare rul eller fold guleroden, læg den det sted, du ønsker at producere den fra, og du er klar til at gå i gang. Hvis du bruger flere gulerødder, vil produktionen naturligvis være desto mere forbløffende!

30 andre produkter i den samme kategori: