Velkommen til
Pjerrot Magic

> Gode kvalitetsvarer

> Rimelige priser

> God kundeservice

> Hurtig levering

Fri fragt 

i Danmark ved køb over DKK 600,00 (til nærmeste DAO pakkeshop). 

Åbningstid 

på Hvidovrevej 137,2, 2650 Hvidovre:
Vi er på kontoret de fleste dage, men har ikke faste åbningstider. Ring eller send en sms på 60838100 eller skriv en mail for at tjekke, at vi er der.
Netbutikken er naturligvis altid åben!

    

   

Mest solgte

Multiplying Bananas - Latex

Multiplying Bananas - Latex Forstør

Ny vare

Tryllekunstneren viser en lille papirpose, der er helt tom. Et øjeblik efter tager han en banan frem fra posen. Han lægger bananen tilbage i posen, og krøller den sammen ... bananen er fuldstændig...

Flere detaljer

På lager

225,00 DKK inkl. moms

EFFEKT 1:
Tryllekunstneren viser en lille papirpose, der er helt tom. Et øjeblik efter tager han en banan frem fra posen. Han lægger bananen tilbage i posen, og krøller den sammen ... bananen er fuldstændig forsvundet!

EFFEKT 2:
Tryllekunstneren viser publikum en banan, og pludselig kommer en anden banan frem af ingenting. Han lægger bananen væk, men med det samme kommer endnu en banan frem, og derefter igen en  ... og igen en anden!
 
Er meget let at lave, men kræver lidt øvelse. 
Bananen er meget realistisk og er 17,5 cm lang.
Den er en meget flot til produktion. Bananen springer øjeblikkeligt tilbage til fuld størrelse, og derfor kan du gøre det fra et tørklæde, fra en lille boks, fra et produktionsapparat og så videre. Bare rul eller fold bananen, læg den det sted, du ønsker at producere den fra, og du er klar til at gå i gang. Hvis du bruger flere bananer, vil produktionen naturligvis være desto mere forbløffende!

Kunder, der købte denne vare, købte også

30 andre produkter i den samme kategori: