Rainbow Climax

Rainbow Climax View larger

New product

45,00 DKK tax incl.

Add to wishlist

RAINBOW CLIMAX er et korttrick, der ser vildt svært ud. Og med en meget stor magisk wooouuuw-effekt. Men det er ganske nemt at udføre, og hemmeligheden bag korttricket er simpelthen genial. 
Tryllekunstneren vil vise for eksempel fire konger…UPS, det viser sig desværre, at de fire kort kun er tre konger og en Spar syv. Men det skulle vel ikke gøre noget? Vi starter med lidt hygge mystik. Kortene vender sig nu om på magisk vis, et af gangen så den røde bagside kommer opad, først Klør, så Hjerter og så Ruder. Men når Spar syv vender sig om, forvandles kortet til Spar Konge. Første fede effekt. Tryllekunstneren spørger nu tilskuerne om hvilken farve de røde bagsider har. Øh! bagsiderne er naturligvis røde,eller hvad publikum nu vil svare på sådan et indlysende tåbeligt spørgsmål. Og så kommer for fuld knald den anden super effekt - for bagsiderne har forvandlet sig til fire helt forskellige rainbow kort.  
Dette lille perfekte packet korttrick kommer komplet. Put det i lommen og modtag både et smil og god applaus fra dit publikum.
PjerrotMagic sværhedsgrad (skala 0 -3): 1½

30 other products in the same category:

Customers who bought this product also bought: