Top sellers

Nested Wands D'Luxe

Nested Wand D'Luxe View larger

New product

Nested Wands d'luxe er en kvalitetsrekvisit, der virker. Og så kan den holde til dine børneforestillinger. Der er måske ikke så meget trylleri i dette nummer (der også kan bruges på voksne), men hver gang jeg udføre dette gag, og det har jeg gjort i næsten alle mine forestillinger gennem de sidste 20 år, så er det et nummer.....

More details

250,00 DKK tax incl.

Add to wishlist

Nested Wands d'luxe er en kvalitetsrekvisit, der virker. Og så kan den holde til dine børneforestillinger. Der er måske ikke så meget trylleri i dette nummer (der også kan bruges på voksne), men hver gang jeg udføre dette gag, og det har jeg gjort i næsten alle mine forestillinger gennem de sidste 20 år, så er det et nummer, der får tilskuerne til både at grine og klappe meget. Det går i al sin enkelthed ud på, at du får en tilskuer til at holde din tryllestav. Den bliver til 2, 3 4, 5 ja hele 6 tryllestave, som placeres mellem arme og ben, i hænderne og under hagen. Det kan ikke forklares hvor morsomt det er, det skal simpelthen opleves!
Pjerrot Magic Sværhedsgrad: 1 (men skal du have fuld effekt, skal der trænes på præsentationen - ikke svært, men der skal øves).
Fås i sort udgave, rød julemandsudgave og farvet klovneudgave.

Customers who bought this product also bought:

30 other products in the same category: