Bugtalerkursus – dukkekursus 2021

Dato/klokkeslæt
Dato(er) - 09/01/2021
9:00 - 14:00

Lokation
Pjerrot Magic


Dette bugtalerkursus – dukkekursus er et kursus hvor vi udelukkende vil lave en masse praksisøvelser. Vi vil via teaterøvelser med dukkerne bevæge os ind i dukkens univers.

Underviser er Sine Andersen. Hun har sammensat et forløb som kan rumme både begynderen og de mere øvede. Det er et forløb, som har fokus på at vi skal øve os, lige der hvor vi hver især er, men også hvor vi bliver inspireret af hinanden og udvikler os sammen. Ingen vil blive udstillet alene, men der er fokus på at vi bruger hinanden i et legende samspil.

På dette bugtalerkursus – dukkekursus skal vi bruge os selv hele dagen, vi skal både arbejde sammen alle sammen, i mindre gruppe med små øvelser og vi tager en tur ud i den virkelige verden for at hilse på rigtigt levende mennesker.

Hvis du gerne vil bruge dukker til optræden, i dit arbejde eller bare er nysgerrig på at lege med dukker, så er dette et godt sted at afprøve og udvikle dette. Du vil opleve at du kan bruge dukken med det samme, og sparre med de andre deltagere og få nye ideer.

Dette bliver en sjov dag, hvor vi via øvelser har fokus på:
  • Dukkeføring
  • Dukkens personlighed / karakterarbejde
  • Brug af stemmen samt at lave stemmer
  • Samspil
  • Inspiration til videre brug af dukker i arbejde / optræden
  • Der vil til sidst blive sat tid af til at gennemgå bugtalerteknikken hvis dette ønskes.
Lidt om Sine Andersen:

Sine er professionel bugtaler og har erfaring med dukker gennem 23 år. Hun er snart færdiguddannet pædagog med dukker/teater som særligt fokus. Sine har optrådt siden hun var 4 år og har selv deltaget i alt fra skuespillerkurser, sangundervisning, til dukkeføringskurser.
Medbring gerne din egen dukke hvis du har, ellers er det muligt at låne eller købe en dukke på stedet.

Minimum 6 deltagere – max 15

Sted: Hvidovrevej 137, 2. Parkering på Hvidovrevej og på Baunebakkevej er gratis. Parkering bag ejendommen kræver P-tilladelse. Busserne 22 og 132 holder lige uden for døren.

Pris: DKK 400,00  for kursus og frokost. Der er vil være kaffe, the og sodavand.

Tilmelding er først bindende, når beløbet er indbetalt på Pjerrot Magics konto 3409 11483097.
Sidste tilmelding 11. januar 2021

Bookings

Prisen inkluderer deltagelse i kurset og frokost.

kr 400,00