Trylledag for børn og juniorer 2018

Dato/klokkeslæt
Dato(er) - 03/11/2018
10:00 - 16:00

Lokation
Esajasskolen


Trylledagen for dig, der er mellem 6 og 17 år. Både for dig, der aldrig har tryllet før, men gerne vil lære det – og for dig, der har lidt eller meget erfaring med trylleri.

Forældre og bedsteforældre må gerne følges med deres børn eller børnebørn. Dagen er gratis for voksne, der følges med børnene. Hvis man ønsker mad, koster det som for deltagende børn – og man bedes tilmelde sig.

Undervisere: Dygtige danske tryllekunstnere fra Magisk Cirkel.  Nærmere præsentation nedenfor.

Praktiske oplysninger:
Foregår på Esajasskolen, Kirkegade 16-18, 2650 Hvidovre. Busserne 1A, 22, 133, 132, 200S går lige i nærheden. Der er en del parkeringspladser ved skolen.

Pris: for undervisning kr. 150,00. Dertil kommer evt. frokost, sodavand og evt. tryllenumre. Betaling kan ske på MobilePay 67460 eller bankoverførsel til konto 3409 0011483097.

Mad: pizza til frokost kr. 40,00 (eller du kan selv tage mad med).
Du kan desuden købe frugt og sodavand – og der vil være gratis kaffe til de voksne.

Tilmelding: sker forneden på siden. Skriv gerne alder i kommentarfeltet.

Inviter en ven med – og du får et gratis trick!

Pjerrot Magic har en salgsbod, hvor det er muligt at købe kort, korttrick, reb, sponge balls, Cups & Balls og meget andet.

Program for trylledag

Kl. 9.30-10.15 Ankomst og registrering
Kl. 10.30 Introduktion
Kl. 10.45 Workshops 1:
a) Korttrylleri – begyndere v. Lars LaVille
b) Sponge Balls v. Jakob Rasmussen
c) Ringspillet v. Mikkel Falbe
d) Trylleri for begyndere v. Kenneth Boll Jensen
kl. 12.15-12.30 Demonstration af trick fra Pjerrot Magic
kl. 12.30-13.15 Frokost
kl. 13.15-14.15 Seminar: Opbygning af en forestilling v. Kurt Flemming, Bakkens Pjerrot. Han fortæller om hvordan har bygget sine forestillinger op. Han går også dybt ind i hvert af numrene og fortæller, hvorfor han gør som han gør.
kl. 14.30-15.15 Workshops 2:
a) Hvordan gør man korttrylleri underholdende?
v. Michael Frederiksen
b) Rebtrylleri v. Jens Bjørn Andersen
c) Sjove trick v. Erik Bo Bruhn
kl. 15.30-16.00 Afsluttende show m. Villum Valsten, Mikkel Falbe og Oliver Marquardsen.

Præsentation af undervisere og optrædende

Jakob RasmussenJakob underviser på Trylledag for børn og juniorer
Jakob tryller både for børn og voksne, for firmaer og private i hele landet. Han har mere end 25 års erfaring. Han er bl.a. specialist i cups & balls (eller bægerspil, som det også kaldes). Desuden ved han en masse om det, man kalder misdirection – og som bruges meget i trylleri.

Kurt FlemmingKurt underviser på Trylledag for børn og juniorer
Kurt optræder hele sommeren som Bakkens Pjerrot. Kurt har 50 års erfaring og har lavet mere end 20.000 forestillinger, så han har meget erfaring at øse ud af.

 

Lars LaVille
Lars fra La Ville Magic har tryllet i 39 år og udvikler egne tricks og ideer. Han er ekspert i korttrylleri og memorerings-teknik (bl.a. kan han huske flere hundrede decimaler i PI).


Jens Tryl (Jens Bjørn Andersen)

Jens har tryllet for børn og voksne i 50 år. Han er meget vant til at undervise børn og juniorer, da han i mange år har været coach for børn og juniorer i Magisk Cirkel.

Trylle Michael (Michael Frederiksen)
Michael er specialist i korttrylleri, han
er hurtig og underholdende. Michael har
været professionel magisk entertainer siden år 2000, og han har vundet priser i close-up trylleri både i Danmark og ved De nordiske mesterskaber.

Mikkel Falbe
Mikkel har tryllet siden han var 6 år og har underholdt professionelt siden han var 16 år gammel. Han har bl.a. gået på gøglerskolen AFUK på Amager og har undervist i trylleri for børn i Ungdomsskolen.

Erik Bo BruhnErik Bo
Erik Bo er præsident for Magisk Cirkel (tryllekunstnernes forening). Ellers har Erik Bo i mange år underholdt ved både store og små begivenheder i ind og udland. Han har specialiseret sig i stand-up-magi og mentalmagi.

Bookings

Tilmeldinger er lukket til denne event.