A Trip to The Circus – George Iglesias & Twister Magic

A Trip to The Circus – George Iglesias & Twister Magic: 

Tryllekunstneren vælger et barn fra publikum og viser ham 6 kort, hvor der er trykt cirkusdyr på. Barnet vælger et kort, husker det valgte dyr og viser det til alle andre, undtagen til tryllekunstneren. Kortet lægges tilbage i bunken og blandes mellem de andre kort.

Nu fortæller tryllekunstneren, at han vil…. (se meget mere nedenfor)

Varenummer (SKU): 10200 Kategorier: , , ,

695,00 kr.

På lager - Sendes inden for 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse

A Trip to The Circus – George Iglesias & Twister Magic:

Dette trick er inspireret af mestertryllekunstneren David Copperfield og den klassiske Abbotts’s Bathing Beauty-effekt, som oprindeligt blev opfundet af Frederic Culpit fra England.

George Iglesias bringer os nu sin børneversion, efter succesen med lanceringen af “A Trip to Cancun”, som er voksenversionen. Denne version til børn er en rigtig god syv minutters komedierutine, der har et fantastisk twist og plot, der er klar til at underholde publikum i alle aldre!

EFFEKTEN:
Tryllekunstneren vælger et barn fra publikum og viser ham 6 kort, hvor der er trykt cirkusdyr på. Barnet vælger et kort, husker det valgte dyr og viser det til alle andre, undtagen til tryllekunstneren. Kortet lægges tilbage i bunken og blandes mellem de andre kort.

Nu fortæller tryllekunstneren, at han vil få dyret til at forsvinde og rejse til et magisk cirkus. Han vifter med hånden over kortene, og – enten barnet eller tryllekunstneren kan vise kortene for at vise, at det valgte dyr er forsvundet fuldstændigt!

Tryllekunstneren siger nu, at han vil tage barnet med til det magiske cirkus ved at bruge sin fantasi. Han viser en stor plakat med figuren af en klassisk tryllekunstner, iført en smoking, en rød butterfly, et rødt skærf, en tryllekunstnerens høje hat og en tryllestav, men vigtigst af alt, så holder han faktisk et kort i den anden hånd. Problemet er, at kortet godt nok er på plakaten, men at bagsiden vender udad, så ingen kan se, om kortet virkelig kortet, der rejste til det magiske cirkus.

Bare rolig, tryllekunstneren folder nu plakaten sammen og beder barnet om at stikke sin hånd ind for at tage kortet ud, men barnet får i stedet fat på tryllekunstnerens tryllestav! “Åh nej! Du skulle tage kortet frem, ikke tryllestaven!”.

Nu åbner tryllekunstneren igen plakaten – og tryllestaven mangler på tegningen.

Bare rolig, han folder plakaten igen og spørger hjælperen en gang til, om han denne gang vil tage tryllekunstnerens høje hat frem. “Åh nej! Du skulle tage kortet ud, ikke tryllekunstnerne HØJE HAT!”

Han åbner endnu en gang plakaten, og nu mangler også HATTEN på tegningen, og børnene kan se, at tryllekunstneren har en kanin på hovedet, og at han også er skaldet!

Alle børn vil grine af situationen, hvor barnet tager andre ting i stedet for kortet. Derfor stikker tryllekunstneren selv hånden ind denne gang. Han tager det rigtige kort med bagsiden fremad, – men ved en fejl tager han også det røde skærf med, uden at han lægger mærke til det.

Børnene vil nu grine endnu mere og straks fortælle tryllekunstneren, hvad der foregår. Så snart tryllekunstneren ser fejlen, lægger han det røde skærf til side og beder barnet om at fortælle, hvilket dyr han valgte…

Så snart han fortæller hvilket dyr, vender tryllekunstneren kortet, så alle kan se, at det er præcis det samme dyr og det samme kort, der blev valgt!

I slutningen af tricket vil alle børn bede om at se indersiden af plakaten. Når tryllekunstneren viser plakaten igen, kan de tydeligt se, at tryllekunstnerens bukser er nede. Han er iført sjovt undertøj og en kanin foran plakaten. Børnene vil grine af denne komiske situation.

Denne effekt er fantastisk til børne- og familiemagi, comedy, salon og scenemagi. Er meget nem at udføre. 7 minutters komedierutine. Du kan forcere et kort eller få hjælperen til at vælge et tilfældigt kort

Du får alt, hvad du behøver:
Særlig plakat, som er trykt i højglanspapir. Den ser meget realistisk ud og er plastbelagt for at øge holdbarheden. Dyrekort i god kvalitet, 1 plastik tryllestav, 1 sammenklappelig høj hat (lavet af specielt skum for at øge holdbarheden), 1 rødt skærf (lavet af stof). Og desuden link til online instruktionsvideo på engelsk.

Yderligere information

Vægt 0,55 kg

Udforsk Pjerrot Magic’s Fortryllende Galleri!

Lørdag havde vi en meget hyggelig udsalgsdag. Og et særdeles godt og spændende seminar ved Henning Nielsen, CheffMagic. Tak til jer, der kom og var med.
Magic Junior Day 5. november 2022 kl. 10.00-16.00 for børn og juniorer.
En hel dag fyldt med trylleri – undervisning ved dygtige tryllekunstnere – masser af sjov! Det er både for dig, der aldrig har tryllet før, men gerne vil lære det – og for dig, der har lidt eller meget erfaring med trylleri.
Det er kl. 10.00 og 16.00. Og der er igen denne gang 2 spor:
A) For dig, der er du begynder og mindst 8 år
B) For dig, der har tryllet før og er mellem 11 og 18 år

Forældre og bedsteforældre må gerne følges med deres børn eller børnebørn. Dagene er gratis for voksne, der følges med børnene. Hvis voksne ønsker mad, bedes man tilmelde sig.

Se program, praktiske oplysninger - og tilmeld dig i Pjerrot Magics web shop - Klik på Event - og Magic Junior Day.
Trylleshow med Matthew Wright fredag den 18. marts kl. 19. Billetter kan købes her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/tsa9u4nfdt
Udsalgsdag og lecture lørdag den 19. marts fra kl. 10.30 på Hvidovrevej 137, Hvidovre. Se mere på https://pjerrotmagic.dk/da/home/1889-udsalg-lordag-19-marts-2022.html
#pjerrotmagic #trylleshow #trylleshows #magic #magicshow #magicshop #tryllebutik
Pjerrot Magic holder udsalg lørdag den 19. marts i Hvidovre. Og i samarbejde med Cirkusmuseet trylleshow fredag den 18. marts - også i Hvidovre!

Underholdende trylleshow fredag den 18. marts med Matthew Wright
Fredag kl. 19.00 bliver der trylleshow med Matthew Wright i Fægtesalen på Cirkusmuseet, Alarmpladsen 6A, 2650 Hvidovre. (se mere om Matthew Wright nedenfor)
Det er et show for hele familien - som foregår på engelsk! Der bliver mulighed for køb af drikkevarer.
Køb af billetter bliver muligt indenfor kort tid hos Cirkusmuseet.

Program for Udsalget lørdag den 19. marts
Udsalget foregår hos Pjerrot Magic, Hvidovrevej 137, 2, 2650 Hvidovre.
Kl. 10.30 Udsalget åbner. Kom og se, hvad vi har fundet frem fra gemmerne - og gør en god handel. 
Kl. 12-13 Frokost: Der vil være mulighed for at købe frokost.
Kl. 13.30 Lecture v. Matthew Wright (se mere om Matthew Wright nedenfor). Det foregår på Esajasskolen, Kirkegade 14-16, Hvidovre (gå-afstand fra Pjerrot Magic kontor).
Kl. 15 Tak for i dag!
Af hensyn til frokost - vil det være en stor hjælp, hvis du giver besked, om du kommer.

Matthew Wright
kommer fra England, men bor i Malaga i Spanien. En stor del af året har han flere ugentlige trylleshows i Chamber of Secrets, hvor han optræder sammen med sin kone.
Han er comedy tryllekunstner - og er virkelig sjov! I hans shows optræder han tæt på publikum og inddrager dem ofte i showet. 
Matthew Wright har vundet flere flotte priser, bl.a. ved FISM, som er tryllekunstnernes verdensmesterskab. Han har også udviklet en del forskellige tryllenumre, hvoraf vi sælger nogle af dem her i netbutikken. 
#pjerrotmagic #trylleshow #trylleshowforbørn #trylleshows
Magic Junior Day 5. marts 2022 kl. 10.00-16.00 for børn og juniorer.
Tilmelding: https://pjerrotmagic.dk/da/home/1885-magic-junior-day-5-marts-2022.html
En hel dag fyldt med trylleri – undervisning ved dygtige tryllekunstnere – masser af sjov! Det er både for dig, der aldrig har tryllet før, men gerne vil lære det – og for dig, der har lidt eller meget erfaring med trylleri.
Magic Junior Day afholdes denne gang i Mosehuset (FDF), Mosevej 13, 2750 Ballerup
#magicjuniorday #pjerrotmagic #tryllekursus
Du kan blive tryllekunstner - Lær at trylle: Du har sikkert set en tryllekunstner optræde på en skærm eller ude i virkeligheden, og nu har du fået lyst til at lære et par tricks, så du kan imponere dine venner og din familie.

I dette hæfte kan du først læse om de 10 tryllebud. Og så er der 12 tricks, som du kan lave med ting, du allerede har: spillekort, lommeregner på telefonen, mønter, kuglepen, papir mm. Nogle er meget lette og andre er lidt sværere. Når du har øvet dig godt, kan du vise dem for din familie eller dine venner - enten i virkeligheden eller online.

Vi håber, du har fået lyst til mere trylleri. Du kan finde meget mere i vores webshop.

Tekst og fotos er lavet af Michael Frederiksen. Den flotte forside og -side af Henrik Groth.
Tilmeldingen til Magic Junior Camp er åben. Se flere informationer - og tilmeld dig på https://pjerrotmagic.dk/da/home/1827-magic-junior-camp-2021.html
https://pjerrotmagic.dk/da/home/1822-avengers-infinity-saga-playing-cards-theory11.html
Premium playing cards inspired by Marvel Studios' The Infinity Saga.

Since the debut of Iron Man in 2008, the Marvel Cinematic Universe has captivated the hearts and minds of loyal fans all over the world. Follow the eleven year journey of Marvel Studios’ The Infinity Saga and the adventures of your all-time favorite heroes.

Unrivaled Print Quality - MADE IN AMERICA
theory11 produces the world’s finest playing cards. The cards themselves are made in the USA - printed on FSC-certified paper derived from sustainable forests, vegetable-based inks, and starch-based laminates.
Så er det tid til næste version af Magic Hour - på onsdag 16/6 kl. 19.00. En time på Zoom med nyheder (med nogle eks. fra Complete Course in Magic), glemte skatte, idéer til rutiner mm. Desuden fortsætter vi snakken fra sidst om, hvad genåbningen betyder for os - og desuden kan du giv et input om, hvem der er din yndlingstryllekunstner - og hvorfor.
https://zoom.us/j/93863444839?pwd=R1E4OU9haS93elU0VFdxekV4b2JsUT09
Meeting ID: 938 6344 4839
Passcode: 520675

Skriv til os

60838100