AmazeBox – Mark Shortland

AmazeBox af – Mark Shortland. En gang imellem falder vi over et trick, hvor metoden er lige så inspirerende som  effekten. “AmazeBox” er det bedste eksempel på dette, som vi nogensinde er stødt på (tænk på wow-faktoren for de bedste Tenyo-elementer … men denne kan du bruge på scenen til hundredvis af mennesker). Denne effekt er simpelthen elegant: en kasse, der ombytter og forcerer mange……

425,00 kr.

På lager - Sendes inden for 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse

AmazeBox af Mark Shortland. En gang imellem falder vi over et trick, hvor metoden er lige så inspirerende som effekten. “AmazeBox” er det bedste eksempel på dette, som vi nogensinde er stødt på (tænk på wow-faktoren for de bedste Tenyo-elementer … men denne kan du bruge på scenen til hundredvis af mennesker). Denne effekt er simpelthen elegant: en kasse, der ombytter og forcerer mange forskellige ting, uden at du rører den. Ingen elektronik. Faktisk er metoden nærmest relateret til origami.

Forestil dig dette: Du beder alle i publikum om at skrive deres yndlingssang ned (eller et trescifret tal, eller hvad som helst, du vil) på et ark papir og lægge det i papkassen, som står forrest på ​​scenen. Kassen er aldrig ude af syne, og ingen rører den. I løbet af showet beder du en tilskuer om at gå hen til kassen og åbne den, og tage et tilfældigt ark papir. I forbindelse med åbningen af ​​kassen tager tilskueren en yndlingssang eller et tal eller….. Derefter kan du senere i showet bruge de informationer, som tilskuerne har skrevet.

Mentalister vil straks se de mange muligheder, som denne lille boks giver. Den er let (af karton), kan dekoreres eller er let at resette. Det er muligvis den eneste effekt, vi har produceret, der er nemmere end let. Tilskueren lægger papirerne i boksen – og du rører ikke engang boksen foran publikum.

Vi er meget begejstret for denne utrolige boks og den opfindsomhed med idéen om, hvordan kassen er designet og foldet – hvilket betyder, at effekten sker helt automatisk. Effekten kan ikke mislykkes, og den er umulig at gennemskue. Det er en sjov effekt, som involverer publikum – og fagfolk vil opleve dette trick uvurderligt. Vi er taknemmelige for det gode samarbejde med den kreative Mark Shortland for dette spændende trick.

Fra Vanishing Inc. Magic.

Du får AmazeBox sammenfoldet – og kan selv samle den. Og du får 35 min. instruktion og idéer som download.

“Mark Shortland har skabt en genial og uforskammet løsning på et ældgammelt problem. Har et naturligt udseende, ingen rører tricket undervejs, og den er nem at bruge. Denne boks kan være lige, hvad du leder efter.”
– Luke Jermay

“AmazeBox er enormt praktisk, og er så genial som de bedste Tenyo-effekter, men et trick, der ser helt normalt ud i et sceneshow”
– Joshua Jay

“Jeg har aldrig været så begejstret for et magisk hjælpemiddel i min karriere!”
– Kyle Marlett

“Jeg bruger AmazeBox i mit show. Så snart jeg så den, vidste jeg, at enhver mentalist og tryllekunstner kunne gøre brug af den i deres show!”
– Andi Gladwin

Yderligere information

Vægt 0,55 kg

Udforsk Pjerrot Magic’s Fortryllende Galleri!

Lørdag havde vi en meget hyggelig udsalgsdag. Og et særdeles godt og spændende seminar ved Henning Nielsen, CheffMagic. Tak til jer, der kom og var med.
Magic Junior Day 5. november 2022 kl. 10.00-16.00 for børn og juniorer.
En hel dag fyldt med trylleri – undervisning ved dygtige tryllekunstnere – masser af sjov! Det er både for dig, der aldrig har tryllet før, men gerne vil lære det – og for dig, der har lidt eller meget erfaring med trylleri.
Det er kl. 10.00 og 16.00. Og der er igen denne gang 2 spor:
A) For dig, der er du begynder og mindst 8 år
B) For dig, der har tryllet før og er mellem 11 og 18 år

Forældre og bedsteforældre må gerne følges med deres børn eller børnebørn. Dagene er gratis for voksne, der følges med børnene. Hvis voksne ønsker mad, bedes man tilmelde sig.

Se program, praktiske oplysninger - og tilmeld dig i Pjerrot Magics web shop - Klik på Event - og Magic Junior Day.
Trylleshow med Matthew Wright fredag den 18. marts kl. 19. Billetter kan købes her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/tsa9u4nfdt
Udsalgsdag og lecture lørdag den 19. marts fra kl. 10.30 på Hvidovrevej 137, Hvidovre. Se mere på https://pjerrotmagic.dk/da/home/1889-udsalg-lordag-19-marts-2022.html
#pjerrotmagic #trylleshow #trylleshows #magic #magicshow #magicshop #tryllebutik
Pjerrot Magic holder udsalg lørdag den 19. marts i Hvidovre. Og i samarbejde med Cirkusmuseet trylleshow fredag den 18. marts - også i Hvidovre!

Underholdende trylleshow fredag den 18. marts med Matthew Wright
Fredag kl. 19.00 bliver der trylleshow med Matthew Wright i Fægtesalen på Cirkusmuseet, Alarmpladsen 6A, 2650 Hvidovre. (se mere om Matthew Wright nedenfor)
Det er et show for hele familien - som foregår på engelsk! Der bliver mulighed for køb af drikkevarer.
Køb af billetter bliver muligt indenfor kort tid hos Cirkusmuseet.

Program for Udsalget lørdag den 19. marts
Udsalget foregår hos Pjerrot Magic, Hvidovrevej 137, 2, 2650 Hvidovre.
Kl. 10.30 Udsalget åbner. Kom og se, hvad vi har fundet frem fra gemmerne - og gør en god handel. 
Kl. 12-13 Frokost: Der vil være mulighed for at købe frokost.
Kl. 13.30 Lecture v. Matthew Wright (se mere om Matthew Wright nedenfor). Det foregår på Esajasskolen, Kirkegade 14-16, Hvidovre (gå-afstand fra Pjerrot Magic kontor).
Kl. 15 Tak for i dag!
Af hensyn til frokost - vil det være en stor hjælp, hvis du giver besked, om du kommer.

Matthew Wright
kommer fra England, men bor i Malaga i Spanien. En stor del af året har han flere ugentlige trylleshows i Chamber of Secrets, hvor han optræder sammen med sin kone.
Han er comedy tryllekunstner - og er virkelig sjov! I hans shows optræder han tæt på publikum og inddrager dem ofte i showet. 
Matthew Wright har vundet flere flotte priser, bl.a. ved FISM, som er tryllekunstnernes verdensmesterskab. Han har også udviklet en del forskellige tryllenumre, hvoraf vi sælger nogle af dem her i netbutikken. 
#pjerrotmagic #trylleshow #trylleshowforbørn #trylleshows
Magic Junior Day 5. marts 2022 kl. 10.00-16.00 for børn og juniorer.
Tilmelding: https://pjerrotmagic.dk/da/home/1885-magic-junior-day-5-marts-2022.html
En hel dag fyldt med trylleri – undervisning ved dygtige tryllekunstnere – masser af sjov! Det er både for dig, der aldrig har tryllet før, men gerne vil lære det – og for dig, der har lidt eller meget erfaring med trylleri.
Magic Junior Day afholdes denne gang i Mosehuset (FDF), Mosevej 13, 2750 Ballerup
#magicjuniorday #pjerrotmagic #tryllekursus
Du kan blive tryllekunstner - Lær at trylle: Du har sikkert set en tryllekunstner optræde på en skærm eller ude i virkeligheden, og nu har du fået lyst til at lære et par tricks, så du kan imponere dine venner og din familie.

I dette hæfte kan du først læse om de 10 tryllebud. Og så er der 12 tricks, som du kan lave med ting, du allerede har: spillekort, lommeregner på telefonen, mønter, kuglepen, papir mm. Nogle er meget lette og andre er lidt sværere. Når du har øvet dig godt, kan du vise dem for din familie eller dine venner - enten i virkeligheden eller online.

Vi håber, du har fået lyst til mere trylleri. Du kan finde meget mere i vores webshop.

Tekst og fotos er lavet af Michael Frederiksen. Den flotte forside og -side af Henrik Groth.
Tilmeldingen til Magic Junior Camp er åben. Se flere informationer - og tilmeld dig på https://pjerrotmagic.dk/da/home/1827-magic-junior-camp-2021.html
https://pjerrotmagic.dk/da/home/1822-avengers-infinity-saga-playing-cards-theory11.html
Premium playing cards inspired by Marvel Studios' The Infinity Saga.

Since the debut of Iron Man in 2008, the Marvel Cinematic Universe has captivated the hearts and minds of loyal fans all over the world. Follow the eleven year journey of Marvel Studios’ The Infinity Saga and the adventures of your all-time favorite heroes.

Unrivaled Print Quality - MADE IN AMERICA
theory11 produces the world’s finest playing cards. The cards themselves are made in the USA - printed on FSC-certified paper derived from sustainable forests, vegetable-based inks, and starch-based laminates.
Så er det tid til næste version af Magic Hour - på onsdag 16/6 kl. 19.00. En time på Zoom med nyheder (med nogle eks. fra Complete Course in Magic), glemte skatte, idéer til rutiner mm. Desuden fortsætter vi snakken fra sidst om, hvad genåbningen betyder for os - og desuden kan du giv et input om, hvem der er din yndlingstryllekunstner - og hvorfor.
https://zoom.us/j/93863444839?pwd=R1E4OU9haS93elU0VFdxekV4b2JsUT09
Meeting ID: 938 6344 4839
Passcode: 520675

Skriv til os

60838100