Dream Box Sports – Jota

Dream Box Sports af Jota er en surrealistisk forudsigelseseffekt. Den kan bruges både til close up og sceneshows – og til virtuelle shows. Du har lavet en TRYKT forudsigelse af, hvad dit publikum vil vælge.

Med Dream Box begynder du med at give et skilt i en snor til af blandt publikum, før tricket begynder. Du får derefter nogle blandt publikum til at skabe…. (se mere nedenfor)

145,00 kr.375,00 kr.

Beskrivelse

Dream Box Sports af Jota er en surrealistisk forudsigelseseffekt. Den kan bruges både til close up og sceneshows – og til virtuelle shows. Du har lavet en TRYKT forudsigelse af, hvad dit publikum vil vælge.

Med Dream Box begynder du med at give et skilt i en snor til af blandt publikum, før tricket begynder. Du får derefter nogle blandt publikum til at skabe en unik og uforglemmelig oplevelse ved at udvælge forskellige biler, steder, musiker og sportsstjerner.

I slutningen af ​​rutinen, kigger de inde i skiltet, som en af hjælperne har om halsen, for at finde en TRYKT seddel, der viser de nøjagtige valg, der lige er blevet truffet.

Dette føles virkelig umuligt! Som ægte magi!

INGEN forcering. INGEN ombytning. INGEN switch.

Du vil være i stand til at tage højde for enhver mulig kombination.

Der findes fire forskellige designs. Og der er mulighed for at lave dem hver for sig eller alle sammen i samme akt.

Vi har kun den første, SPORT, på lager, men kan skaffe de andre:

I SPORT skal tilskuerne beslutte, hvilket højhastighedskøretøj de vil teste, på hvilket eksotisk sted de vil gøre det, den musik de gerne vil høre, og hvilken berømt atlet de vil have skal være andenpiloten.

TIME TRAVELER vil tilskuerne kunne vælge mellem at opleve berømte øjeblikke, overvære episke shows, bære unikt tøj eller chatte med de vigtigste karakterer i historien.

I PARTY kan de vælge at blive inviteret til et kendt hemmeligt sted, en filmprojektion, hvad menuen skal være, og hvordan de vil ankomme udklædt.

I CELEBRITIES kan de vælge et sted i verden at spise, et band at lytte til, en drink og en berømthed, som de kan tage en selfie med.

Dream Box er nem at udføre
Det resettes på få sekunder
Valg kan træffes af forskellige mennesker – og helt tilfældigt.
Rutinen kan laves både for en enkelt person – men for et stort publikum i magiske omgivelser.
Hvert Dream Box-sæt kommer med alt, hvad du behøver for at udføre det, inklusive en omfattende engelsk/spansk online tutorial med en række bonusideer.

Dream Box refills er også tilgængelige.

“Fantastic product”
– Magic World

“It is really awesome”
– Fiddlin Jonny

“I love this effect”
– Tyler Lunsford Magic

“Great for zoom shows. Plays big, pack small”
– Chinese Magic Review

“It is great”
– Jon Fox

Yderligere information

Vægt 0,15 kg
Udgave

,

Udforsk Pjerrot Magic’s Fortryllende Galleri!

Lørdag havde vi en meget hyggelig udsalgsdag. Og et særdeles godt og spændende seminar ved Henning Nielsen, CheffMagic. Tak til jer, der kom og var med.
Magic Junior Day 5. november 2022 kl. 10.00-16.00 for børn og juniorer.
En hel dag fyldt med trylleri – undervisning ved dygtige tryllekunstnere – masser af sjov! Det er både for dig, der aldrig har tryllet før, men gerne vil lære det – og for dig, der har lidt eller meget erfaring med trylleri.
Det er kl. 10.00 og 16.00. Og der er igen denne gang 2 spor:
A) For dig, der er du begynder og mindst 8 år
B) For dig, der har tryllet før og er mellem 11 og 18 år

Forældre og bedsteforældre må gerne følges med deres børn eller børnebørn. Dagene er gratis for voksne, der følges med børnene. Hvis voksne ønsker mad, bedes man tilmelde sig.

Se program, praktiske oplysninger - og tilmeld dig i Pjerrot Magics web shop - Klik på Event - og Magic Junior Day.
Trylleshow med Matthew Wright fredag den 18. marts kl. 19. Billetter kan købes her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/tsa9u4nfdt
Udsalgsdag og lecture lørdag den 19. marts fra kl. 10.30 på Hvidovrevej 137, Hvidovre. Se mere på https://pjerrotmagic.dk/da/home/1889-udsalg-lordag-19-marts-2022.html
#pjerrotmagic #trylleshow #trylleshows #magic #magicshow #magicshop #tryllebutik
Pjerrot Magic holder udsalg lørdag den 19. marts i Hvidovre. Og i samarbejde med Cirkusmuseet trylleshow fredag den 18. marts - også i Hvidovre!

Underholdende trylleshow fredag den 18. marts med Matthew Wright
Fredag kl. 19.00 bliver der trylleshow med Matthew Wright i Fægtesalen på Cirkusmuseet, Alarmpladsen 6A, 2650 Hvidovre. (se mere om Matthew Wright nedenfor)
Det er et show for hele familien - som foregår på engelsk! Der bliver mulighed for køb af drikkevarer.
Køb af billetter bliver muligt indenfor kort tid hos Cirkusmuseet.

Program for Udsalget lørdag den 19. marts
Udsalget foregår hos Pjerrot Magic, Hvidovrevej 137, 2, 2650 Hvidovre.
Kl. 10.30 Udsalget åbner. Kom og se, hvad vi har fundet frem fra gemmerne - og gør en god handel. 
Kl. 12-13 Frokost: Der vil være mulighed for at købe frokost.
Kl. 13.30 Lecture v. Matthew Wright (se mere om Matthew Wright nedenfor). Det foregår på Esajasskolen, Kirkegade 14-16, Hvidovre (gå-afstand fra Pjerrot Magic kontor).
Kl. 15 Tak for i dag!
Af hensyn til frokost - vil det være en stor hjælp, hvis du giver besked, om du kommer.

Matthew Wright
kommer fra England, men bor i Malaga i Spanien. En stor del af året har han flere ugentlige trylleshows i Chamber of Secrets, hvor han optræder sammen med sin kone.
Han er comedy tryllekunstner - og er virkelig sjov! I hans shows optræder han tæt på publikum og inddrager dem ofte i showet. 
Matthew Wright har vundet flere flotte priser, bl.a. ved FISM, som er tryllekunstnernes verdensmesterskab. Han har også udviklet en del forskellige tryllenumre, hvoraf vi sælger nogle af dem her i netbutikken. 
#pjerrotmagic #trylleshow #trylleshowforbørn #trylleshows
Magic Junior Day 5. marts 2022 kl. 10.00-16.00 for børn og juniorer.
Tilmelding: https://pjerrotmagic.dk/da/home/1885-magic-junior-day-5-marts-2022.html
En hel dag fyldt med trylleri – undervisning ved dygtige tryllekunstnere – masser af sjov! Det er både for dig, der aldrig har tryllet før, men gerne vil lære det – og for dig, der har lidt eller meget erfaring med trylleri.
Magic Junior Day afholdes denne gang i Mosehuset (FDF), Mosevej 13, 2750 Ballerup
#magicjuniorday #pjerrotmagic #tryllekursus
Du kan blive tryllekunstner - Lær at trylle: Du har sikkert set en tryllekunstner optræde på en skærm eller ude i virkeligheden, og nu har du fået lyst til at lære et par tricks, så du kan imponere dine venner og din familie.

I dette hæfte kan du først læse om de 10 tryllebud. Og så er der 12 tricks, som du kan lave med ting, du allerede har: spillekort, lommeregner på telefonen, mønter, kuglepen, papir mm. Nogle er meget lette og andre er lidt sværere. Når du har øvet dig godt, kan du vise dem for din familie eller dine venner - enten i virkeligheden eller online.

Vi håber, du har fået lyst til mere trylleri. Du kan finde meget mere i vores webshop.

Tekst og fotos er lavet af Michael Frederiksen. Den flotte forside og -side af Henrik Groth.
Tilmeldingen til Magic Junior Camp er åben. Se flere informationer - og tilmeld dig på https://pjerrotmagic.dk/da/home/1827-magic-junior-camp-2021.html
https://pjerrotmagic.dk/da/home/1822-avengers-infinity-saga-playing-cards-theory11.html
Premium playing cards inspired by Marvel Studios' The Infinity Saga.

Since the debut of Iron Man in 2008, the Marvel Cinematic Universe has captivated the hearts and minds of loyal fans all over the world. Follow the eleven year journey of Marvel Studios’ The Infinity Saga and the adventures of your all-time favorite heroes.

Unrivaled Print Quality - MADE IN AMERICA
theory11 produces the world’s finest playing cards. The cards themselves are made in the USA - printed on FSC-certified paper derived from sustainable forests, vegetable-based inks, and starch-based laminates.
Så er det tid til næste version af Magic Hour - på onsdag 16/6 kl. 19.00. En time på Zoom med nyheder (med nogle eks. fra Complete Course in Magic), glemte skatte, idéer til rutiner mm. Desuden fortsætter vi snakken fra sidst om, hvad genåbningen betyder for os - og desuden kan du giv et input om, hvem der er din yndlingstryllekunstner - og hvorfor.
https://zoom.us/j/93863444839?pwd=R1E4OU9haS93elU0VFdxekV4b2JsUT09
Meeting ID: 938 6344 4839
Passcode: 520675

Skriv til os

60838100