Eye Candy – Eric Ross

Eye Candy – Eric Ross: er måske ikke et egentligt tryllenummer – men en lidt skræmmende – og særdeles overraskende effekt.

Tryllekunstneren placerer en Tic Tac i munden. Langsomt, men sikkert bliver det skubbet gennem huden i ansigtet, og dukker op under tryllekunstnerens øje… (se mere nedenfor)

SÆLGES KUN TIL PERSONER OVER 18 ÅR! 

Varenummer (SKU): 14480 Kategorier: , ,

350,00 kr.

På lager - Sendes inden for 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse

Eye Candy – Eric Ross: For 3 år siden vakte Eric Ross stor opmærksomhed med effekten Hook. Nu er det med Eye Candy.

Eye Candy er måske ikke et egentligt tryllenummer – men en lidt skræmmende – og særdeles overraskende effekt.

Tryllekunstneren placerer en Tic Tac i munden. Langsomt, men sikkert bliver det skubbet gennem huden i ansigtet, og dukker op under tryllekunstnerens øje! Tilskueren kan endda hjælpe med at skubbe til den hvide Tic Tac og mærke, at pastillen bevæger sig under huden. Hvis publikum ikke allerede er skræmt, kan du spise Tic Tac’en som en ekstra effekt.

ADVARSEL:
SÆLGES KUN TIL PERSONER OVER 18 ÅR!
Køb og udførelse af Eye Candy sker på dit eget ansvar. Tjek instruktionen grundigt, så du helt nøjagtigt ved, hvordan du udfører denne effekt. Hverken producenterne Hanson Chien eller Eric Ross – eller Pjerrot Magic kan holdes ansvarlig for skader eller sygdomme, som eventuelt måtte opstå i forbindelse med brugen af Eye Candy.

Ligesom Hook, har Eye Candy alle de fantastiske elementer, der gør det til en slags thriller: En moderne rekvisit, med en metode, der gør den nem at bruge til f.eks. walkaround. Hele effekten kan udføres med publikum på alle sider.

Eye Candy leveres med en lille æske, designet til at holde din gimmick i sikker, steril tilstand og som også hjælpe dig med forberedelsen. Den er praktisk og fylder ikke ret meget i lommen.

Den vigtigste del af Eye Candy er, at den er skal være 100% SIKKER. Derfor er gimmicken lavet af materialer af medicinsk kvalitet, det samme materiale, som kirurger bruger i operationsværktøjer. Gimmicken vil ikke smelte, irritere huden, revne eller forårsage skade på kroppen. For at sikre, at gimmicken er produceret af den højeste kvalitet, har Eric indgået et samarbejde med Hanson Chien, en af ​​de mest velrenommerede rekvisitproducenter inden for trylleriet.

En del af sikkerheden kommer også fra kvalitetsoplæring. Du får link til mere end 40 minutters ekspertundervisning fra Sean Chou, Poker Chen og Eric Ross. De leder dig gennem både sikkerheden og tip til præstationen, med flere liveoptrædener og studiegennemgange for at vise dig alle de forskellige variationer. De hentede endda folk ind, som aldrig har kendt denne effekt før, og filmede deres læreproces i realtid, fra start til slut. (Spoiler Alert: det lykkedes alle!)

Se hvad de professionelle siger:

“This is a classic made iconic with a new made gimmick. It’s completely harmless to the performer, yet looks dangerous for the audience.”
– Patrick Kun

“Eye Candy is the end all to eye productions! It’s a killer effect that went right into my act!”
– Morgan Strebler

“The best bizarre trick of the year! The method seems crazy, but it’s perfectly safe.”
– Hanson Chien

“The most magical tear you will ever drop.”
– Yif

Ofte stillede spørgsmål

Hvor sikker er Eye Candy egentlig?
Der er en grund til, at vi har designet denne effekt baseret på “Tic Tacs”, et let objekt med en poleret og glat overflade. Dette er et meget, meget mere sikkert objekt end andre valg, der tidligere er blevet brugt i magiske plot, der involverer øjet. Så længe du ved, hvad du laver, vil du hele tiden være meget sikker. Så se venligst HELE selvstudiet igennem og lær omhyggeligt. Producenterne gjorde alt for at producere den sikreste rekvisit og detaljerede undervisning. Det er så din opgave at passe godt på dig selv under optræden.

Er dette produkt en forbrugsvare? Skal jeg købe refills?
Vores gimmick er designet til at kunne genbruges og til at holde til brug mange gange. De eneste refills, du skal købe, er de rigtige Tic Tacs, som du faktisk spiser! (Der medfølger IKKE rigtige Tic Tacs).

Hvor lang er opsætningstiden?
Mindre end 30 sekunder. Du kan gøre det hvor som helst, så længe der ikke er noget, der ser dig (en badeværelsespause vil fungere). Bæretasken er designet til at hjælpe dig med opsætningen fra start til slut, så den burde være meget ligetil.

Kan jeg udføre EYE CANDY, mens jeg har kontaktlinser på?
Ja. I traileren har flere personer allerede kontaktlinser på, mens de optræder, så det er helt fint. Vi har også givet ekstra tip til forberedelse og udførelse til de personer, der bærer kontaktlinser, for at sikre, at alle kan lave effekten.

Kan jeg VIRKELIG lære dette? Hvor stejl er indlæringskurven?
I selvstudiet inviterede vi folk, der aldrig har lavet denne effekt før, så de kunne lære sammen med os. Alle kunne få styr på det inden for de første par minutter. Vi har også inkluderet den originale tutorial fra Eric Ross, sov viser alt lige fra starten af ​​denne rutine.

Yderligere information

Vægt 0,15 kg

Udforsk Pjerrot Magic’s Fortryllende Galleri!

Lørdag havde vi en meget hyggelig udsalgsdag. Og et særdeles godt og spændende seminar ved Henning Nielsen, CheffMagic. Tak til jer, der kom og var med.
Magic Junior Day 5. november 2022 kl. 10.00-16.00 for børn og juniorer.
En hel dag fyldt med trylleri – undervisning ved dygtige tryllekunstnere – masser af sjov! Det er både for dig, der aldrig har tryllet før, men gerne vil lære det – og for dig, der har lidt eller meget erfaring med trylleri.
Det er kl. 10.00 og 16.00. Og der er igen denne gang 2 spor:
A) For dig, der er du begynder og mindst 8 år
B) For dig, der har tryllet før og er mellem 11 og 18 år

Forældre og bedsteforældre må gerne følges med deres børn eller børnebørn. Dagene er gratis for voksne, der følges med børnene. Hvis voksne ønsker mad, bedes man tilmelde sig.

Se program, praktiske oplysninger - og tilmeld dig i Pjerrot Magics web shop - Klik på Event - og Magic Junior Day.
Trylleshow med Matthew Wright fredag den 18. marts kl. 19. Billetter kan købes her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/tsa9u4nfdt
Udsalgsdag og lecture lørdag den 19. marts fra kl. 10.30 på Hvidovrevej 137, Hvidovre. Se mere på https://pjerrotmagic.dk/da/home/1889-udsalg-lordag-19-marts-2022.html
#pjerrotmagic #trylleshow #trylleshows #magic #magicshow #magicshop #tryllebutik
Pjerrot Magic holder udsalg lørdag den 19. marts i Hvidovre. Og i samarbejde med Cirkusmuseet trylleshow fredag den 18. marts - også i Hvidovre!

Underholdende trylleshow fredag den 18. marts med Matthew Wright
Fredag kl. 19.00 bliver der trylleshow med Matthew Wright i Fægtesalen på Cirkusmuseet, Alarmpladsen 6A, 2650 Hvidovre. (se mere om Matthew Wright nedenfor)
Det er et show for hele familien - som foregår på engelsk! Der bliver mulighed for køb af drikkevarer.
Køb af billetter bliver muligt indenfor kort tid hos Cirkusmuseet.

Program for Udsalget lørdag den 19. marts
Udsalget foregår hos Pjerrot Magic, Hvidovrevej 137, 2, 2650 Hvidovre.
Kl. 10.30 Udsalget åbner. Kom og se, hvad vi har fundet frem fra gemmerne - og gør en god handel. 
Kl. 12-13 Frokost: Der vil være mulighed for at købe frokost.
Kl. 13.30 Lecture v. Matthew Wright (se mere om Matthew Wright nedenfor). Det foregår på Esajasskolen, Kirkegade 14-16, Hvidovre (gå-afstand fra Pjerrot Magic kontor).
Kl. 15 Tak for i dag!
Af hensyn til frokost - vil det være en stor hjælp, hvis du giver besked, om du kommer.

Matthew Wright
kommer fra England, men bor i Malaga i Spanien. En stor del af året har han flere ugentlige trylleshows i Chamber of Secrets, hvor han optræder sammen med sin kone.
Han er comedy tryllekunstner - og er virkelig sjov! I hans shows optræder han tæt på publikum og inddrager dem ofte i showet. 
Matthew Wright har vundet flere flotte priser, bl.a. ved FISM, som er tryllekunstnernes verdensmesterskab. Han har også udviklet en del forskellige tryllenumre, hvoraf vi sælger nogle af dem her i netbutikken. 
#pjerrotmagic #trylleshow #trylleshowforbørn #trylleshows
Magic Junior Day 5. marts 2022 kl. 10.00-16.00 for børn og juniorer.
Tilmelding: https://pjerrotmagic.dk/da/home/1885-magic-junior-day-5-marts-2022.html
En hel dag fyldt med trylleri – undervisning ved dygtige tryllekunstnere – masser af sjov! Det er både for dig, der aldrig har tryllet før, men gerne vil lære det – og for dig, der har lidt eller meget erfaring med trylleri.
Magic Junior Day afholdes denne gang i Mosehuset (FDF), Mosevej 13, 2750 Ballerup
#magicjuniorday #pjerrotmagic #tryllekursus
Du kan blive tryllekunstner - Lær at trylle: Du har sikkert set en tryllekunstner optræde på en skærm eller ude i virkeligheden, og nu har du fået lyst til at lære et par tricks, så du kan imponere dine venner og din familie.

I dette hæfte kan du først læse om de 10 tryllebud. Og så er der 12 tricks, som du kan lave med ting, du allerede har: spillekort, lommeregner på telefonen, mønter, kuglepen, papir mm. Nogle er meget lette og andre er lidt sværere. Når du har øvet dig godt, kan du vise dem for din familie eller dine venner - enten i virkeligheden eller online.

Vi håber, du har fået lyst til mere trylleri. Du kan finde meget mere i vores webshop.

Tekst og fotos er lavet af Michael Frederiksen. Den flotte forside og -side af Henrik Groth.
Tilmeldingen til Magic Junior Camp er åben. Se flere informationer - og tilmeld dig på https://pjerrotmagic.dk/da/home/1827-magic-junior-camp-2021.html
https://pjerrotmagic.dk/da/home/1822-avengers-infinity-saga-playing-cards-theory11.html
Premium playing cards inspired by Marvel Studios' The Infinity Saga.

Since the debut of Iron Man in 2008, the Marvel Cinematic Universe has captivated the hearts and minds of loyal fans all over the world. Follow the eleven year journey of Marvel Studios’ The Infinity Saga and the adventures of your all-time favorite heroes.

Unrivaled Print Quality - MADE IN AMERICA
theory11 produces the world’s finest playing cards. The cards themselves are made in the USA - printed on FSC-certified paper derived from sustainable forests, vegetable-based inks, and starch-based laminates.
Så er det tid til næste version af Magic Hour - på onsdag 16/6 kl. 19.00. En time på Zoom med nyheder (med nogle eks. fra Complete Course in Magic), glemte skatte, idéer til rutiner mm. Desuden fortsætter vi snakken fra sidst om, hvad genåbningen betyder for os - og desuden kan du giv et input om, hvem der er din yndlingstryllekunstner - og hvorfor.
https://zoom.us/j/93863444839?pwd=R1E4OU9haS93elU0VFdxekV4b2JsUT09
Meeting ID: 938 6344 4839
Passcode: 520675

Skriv til os

60838100