Loops Legends – Yigal Mesika

Loops Legends – Yigal Mesika: Loops er opfundet af geniet Finn Jon og perfektioneret og gjort populære af Yigal Mesika gennem de seneste 25 år. Loops® bruges af toptryllekunstnere som David Blaine, Criss Angel og Cyril Takayama. De er et af de mest alsidige, praktiske og kraftfulde værktøjer i magiens historie. På få sekunder er du klar til at vise et lille mirakel….. (se meget mere nedenfor)

195,00 kr.

På lager - Sendes inden for 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse

Loops Legends – Yigal Mesika: 

Loops er opfundet af geniet Finn Jon og perfektioneret og gjort populære af Yigal Mesika gennem de seneste 25 år. Loops® bruges af toptryllekunstnere som David Blaine, Criss Angel og Cyril Takayama. De er et af de mest alsidige, praktiske og kraftfulde værktøjer i magiens historie. På få sekunder er du klar til at vise et lille mirakel. Forestil dig at få lånte ringe, sedler, visitkort og andre hverdagsting til at svæve, mens dit publikum går helt amok! Dette mirakelværktøj vejer stort set kun som luften omkring dem, men er alligevel stærke nok til at få tunge genstande som sølvtøj og solbriller til at svæve.

Uanset om det er to personer i en spisestue eller to hundrede i et teater, vil du efterlade dem alle med en fantastisk oplevelse, de aldrig vil glemme.

For allerførste gang samles syv legender om tryllei for at dele deres stærkeste rutiner med Loops. Uanset om du er nybegynder eller professionel, vil hemmelighederne i denne eksklusive 90-minutters tutorial give dig mulighed for at udføre ægte magi og stærke svæveeffekter når som helst og hvor som helst. Du vil også få insider-tip og lære nye finesser, der vil tage dit Loops-arbejde til det næste niveau…og meget mere.

Efter mere end 25 år med utallige eksperimenter og forbedringer, er Loops Legends endelig her. Nu er det din tur til at blive en Loops-legende.

Hvad du får:
En 90-minutters tutorial med syv af verdens bedste tryllekunstnere.
Én førsteklasses pakke med 8 loops, der inkluderer den originale 20-minutters LOOPS-tutorial
INNERCIRCLE CARD – En patenteret taske til at opbevare Loops
En bonus-PDF af det originale animerede mirakelhæfte med Loops tophemmeligheder og tydelige illustrationer.

Hvad du vil lære:

Floating Twisted Ring by Yigal Mesika
Jumping Lime by Mark Calabrese
Floating Straw by Anna DeGuzman
Jumping Pen by Garrett Thomas
Fork Phenomenon by Mark Calabrese
Floating Card by Jeff Kaylor
Animated Straw by Garrett Thomas
Telekinetic Pen by Yigal Mesika
Classic Floating Ring by Yigal Mesika
Jumping Straw by Anna DeGuzman
Mysterious Glasses by Yigal Mesika
Floating Card by Andrew Gerard
Jumping Bill by Jeff Kaylor
Invisible Touch/PK Touch by Colin McLeod

Desuden får du:

Pro tips til at håndtere Loops
Belysning: hvad skal man tænke på?
Løsninger til, hvad du gør, hvis loops går i stykker under forestillingen
De største fejl, tryllekunstnere begår, og hvordan man undgår dem

Bonus!

Du får også en 20-minutters video, der  indeholder hele forestillinger og forklaringer til fire signaturtricks. Yigal Mesika vil selv lære dig :
Mesika Haunted Deck
Animated Fork
Spinning Fork
Floating Bill

I alt vil du modtage 18 signaturtricks, udført af eksperter og undervist af syv geniale tryllekunstnere – lige under to timers uvurderlige Loops-hemmeligheder.

Hvad venter du på? Tag imod tilbuddet og opdag de uendelige muligheder i Loops!

Yderligere information

Vægt 0,11 kg

Udforsk Pjerrot Magic’s Fortryllende Galleri!

Lørdag havde vi en meget hyggelig udsalgsdag. Og et særdeles godt og spændende seminar ved Henning Nielsen, CheffMagic. Tak til jer, der kom og var med.
Magic Junior Day 5. november 2022 kl. 10.00-16.00 for børn og juniorer.
En hel dag fyldt med trylleri – undervisning ved dygtige tryllekunstnere – masser af sjov! Det er både for dig, der aldrig har tryllet før, men gerne vil lære det – og for dig, der har lidt eller meget erfaring med trylleri.
Det er kl. 10.00 og 16.00. Og der er igen denne gang 2 spor:
A) For dig, der er du begynder og mindst 8 år
B) For dig, der har tryllet før og er mellem 11 og 18 år

Forældre og bedsteforældre må gerne følges med deres børn eller børnebørn. Dagene er gratis for voksne, der følges med børnene. Hvis voksne ønsker mad, bedes man tilmelde sig.

Se program, praktiske oplysninger - og tilmeld dig i Pjerrot Magics web shop - Klik på Event - og Magic Junior Day.
Trylleshow med Matthew Wright fredag den 18. marts kl. 19. Billetter kan købes her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/tsa9u4nfdt
Udsalgsdag og lecture lørdag den 19. marts fra kl. 10.30 på Hvidovrevej 137, Hvidovre. Se mere på https://pjerrotmagic.dk/da/home/1889-udsalg-lordag-19-marts-2022.html
#pjerrotmagic #trylleshow #trylleshows #magic #magicshow #magicshop #tryllebutik
Pjerrot Magic holder udsalg lørdag den 19. marts i Hvidovre. Og i samarbejde med Cirkusmuseet trylleshow fredag den 18. marts - også i Hvidovre!

Underholdende trylleshow fredag den 18. marts med Matthew Wright
Fredag kl. 19.00 bliver der trylleshow med Matthew Wright i Fægtesalen på Cirkusmuseet, Alarmpladsen 6A, 2650 Hvidovre. (se mere om Matthew Wright nedenfor)
Det er et show for hele familien - som foregår på engelsk! Der bliver mulighed for køb af drikkevarer.
Køb af billetter bliver muligt indenfor kort tid hos Cirkusmuseet.

Program for Udsalget lørdag den 19. marts
Udsalget foregår hos Pjerrot Magic, Hvidovrevej 137, 2, 2650 Hvidovre.
Kl. 10.30 Udsalget åbner. Kom og se, hvad vi har fundet frem fra gemmerne - og gør en god handel. 
Kl. 12-13 Frokost: Der vil være mulighed for at købe frokost.
Kl. 13.30 Lecture v. Matthew Wright (se mere om Matthew Wright nedenfor). Det foregår på Esajasskolen, Kirkegade 14-16, Hvidovre (gå-afstand fra Pjerrot Magic kontor).
Kl. 15 Tak for i dag!
Af hensyn til frokost - vil det være en stor hjælp, hvis du giver besked, om du kommer.

Matthew Wright
kommer fra England, men bor i Malaga i Spanien. En stor del af året har han flere ugentlige trylleshows i Chamber of Secrets, hvor han optræder sammen med sin kone.
Han er comedy tryllekunstner - og er virkelig sjov! I hans shows optræder han tæt på publikum og inddrager dem ofte i showet. 
Matthew Wright har vundet flere flotte priser, bl.a. ved FISM, som er tryllekunstnernes verdensmesterskab. Han har også udviklet en del forskellige tryllenumre, hvoraf vi sælger nogle af dem her i netbutikken. 
#pjerrotmagic #trylleshow #trylleshowforbørn #trylleshows
Magic Junior Day 5. marts 2022 kl. 10.00-16.00 for børn og juniorer.
Tilmelding: https://pjerrotmagic.dk/da/home/1885-magic-junior-day-5-marts-2022.html
En hel dag fyldt med trylleri – undervisning ved dygtige tryllekunstnere – masser af sjov! Det er både for dig, der aldrig har tryllet før, men gerne vil lære det – og for dig, der har lidt eller meget erfaring med trylleri.
Magic Junior Day afholdes denne gang i Mosehuset (FDF), Mosevej 13, 2750 Ballerup
#magicjuniorday #pjerrotmagic #tryllekursus
Du kan blive tryllekunstner - Lær at trylle: Du har sikkert set en tryllekunstner optræde på en skærm eller ude i virkeligheden, og nu har du fået lyst til at lære et par tricks, så du kan imponere dine venner og din familie.

I dette hæfte kan du først læse om de 10 tryllebud. Og så er der 12 tricks, som du kan lave med ting, du allerede har: spillekort, lommeregner på telefonen, mønter, kuglepen, papir mm. Nogle er meget lette og andre er lidt sværere. Når du har øvet dig godt, kan du vise dem for din familie eller dine venner - enten i virkeligheden eller online.

Vi håber, du har fået lyst til mere trylleri. Du kan finde meget mere i vores webshop.

Tekst og fotos er lavet af Michael Frederiksen. Den flotte forside og -side af Henrik Groth.
Tilmeldingen til Magic Junior Camp er åben. Se flere informationer - og tilmeld dig på https://pjerrotmagic.dk/da/home/1827-magic-junior-camp-2021.html
https://pjerrotmagic.dk/da/home/1822-avengers-infinity-saga-playing-cards-theory11.html
Premium playing cards inspired by Marvel Studios' The Infinity Saga.

Since the debut of Iron Man in 2008, the Marvel Cinematic Universe has captivated the hearts and minds of loyal fans all over the world. Follow the eleven year journey of Marvel Studios’ The Infinity Saga and the adventures of your all-time favorite heroes.

Unrivaled Print Quality - MADE IN AMERICA
theory11 produces the world’s finest playing cards. The cards themselves are made in the USA - printed on FSC-certified paper derived from sustainable forests, vegetable-based inks, and starch-based laminates.
Så er det tid til næste version af Magic Hour - på onsdag 16/6 kl. 19.00. En time på Zoom med nyheder (med nogle eks. fra Complete Course in Magic), glemte skatte, idéer til rutiner mm. Desuden fortsætter vi snakken fra sidst om, hvad genåbningen betyder for os - og desuden kan du giv et input om, hvem der er din yndlingstryllekunstner - og hvorfor.
https://zoom.us/j/93863444839?pwd=R1E4OU9haS93elU0VFdxekV4b2JsUT09
Meeting ID: 938 6344 4839
Passcode: 520675

Skriv til os

60838100