Magic Box – George Iglesias og Twister Magic

Magic Box – George Iglesias og Twister Magic. En klassiker indenfor trylleri er opdateret til moderne tid af George Iglesias!

Gennem årene er kartoteksæsken blevet en klassiker indenfor trylleri. Det er et alsidigt apparat, der gør det muligt for tryllekunstneren at vise en tom kasse og derefter få mange genstande til at dukke op. Kartotekskasser er normalt…. (se meget mere nedenfor)

 

345,00 kr.

Beskrivelse

Magic Box – George Iglesias og Twister Magic. En klassiker indenfor trylleri er opdateret til moderne tid af George Iglesias!

Gennem årene er kartoteksæsken blevet en klassiker indenfor trylleri. Det er et alsidigt apparat, der gør det muligt for tryllekunstneren at vise en tom kasse og derefter få mange genstande til at dukke op. Kartotekskasser er normalt lavet af træ eller akryl… Ok det er fint, men hvad nu hvis du kan præsentere kartoteksæsken som en mere realistisk moderne kasse? Her har du harden!

Du kan desuden selv bestemme, hvordan din MagicBox kommer til at se ud. Og så kan du udføre mange gode rutiner med den: Som en skoæske, en legetøjsæske, en bamsekasse, en kasse med cupcakes, cookies, slik… Og mange flere muligheden, det er næsten kun fantasien, der sætter grænser!

Magic Box er perfekt til salon, scene, børnetryllere og klovne!

Leveres med færdiglavede klistermærker til skomærker, legetøj, bamse, cupcakes og stjerner, så du kan tilpasse din MagicBox og dekorere den på din måde!

Lavet af lækkert tykt karton, der holder. Du får den usamlet – fladt i tre stykker, nemt at samle på få minutter!

Fås i to forskellige farver: rød og sort og i to forskellige størrelser medium og large. (Se oplysningerne nedenfor)

Her er nogle eksempler på de mange effekter, du kan bruge Magic Box til:

1. Vis en skokasse tom, knips med fingrene og få et par sko til at dukke op!
2. Gå ud på scenen iført tøfler, som om du har glemt at tage dine sko på. Publikum vil grine, og du viser en skoæske tom, knipser med fingrene og voila! Problem løst; du får dine sko til at dukke op med det samme!
3. Som en del af dit show, tager du denne boks og åbner den og viser, at den er helt tom, selvfølgelig, fordi du har dine sko på… Læg så boksen til side og fortsæt med dit show… Efter nogle minutter lægger publikum mærke til, at  dine sko er væk! Du er nu barfodet eller iført sokker, haha… Intet problem, knips med fingrene, og dine sko dukker op igen inde i æsken, der før blev vist tom!
4. Vis en legetøjskasse tom, sig de magiske ord og abracadabra! Legetøjet dukker op!
5. Vis en bamsekasse tom, vink med hånden og få den til at dukke op indeni!
6. Vis en cupcake-boks tom, lav en magisk gestus, og masser af cupcakes dukker op!

Fås i rød og sort farve – og i 2 størrelser:

Mellem størrelse – Indvendig boks:
Længde: 28 cm (11 tommer)
Bredde: 19 cm (7,5 tommer)
Højde: 12 cm (4,7 tommer)
(Med den mellemstore æske kan du passe til sko i størrelse 35 – 40 eller noget andet, der passer indeni inden for disse mål)

Stor størrelse – Indvendig boks:
Længde: 35 cm (13,7 tommer)
Bredde: 20 cm (7,8 tommer)
Højde: 13,5 cm (5,3 tommer)
(Med den store æske kan du passe til sko i størrelse 41 – 48 eller noget andet, der kan passe indeni inden for disse mål)

Der medfølger forklaring både til, hvordan man samler kassen – og til rutiner – på engelsk.

Kassen kaldes også Drawer Box eller Magic Drawer Box.

 

Yderligere information

Vægt 1,05 kg
Størrelse

,

Farve

,

Udforsk Pjerrot Magic’s Fortryllende Galleri!

Lørdag havde vi en meget hyggelig udsalgsdag. Og et særdeles godt og spændende seminar ved Henning Nielsen, CheffMagic. Tak til jer, der kom og var med.
Magic Junior Day 5. november 2022 kl. 10.00-16.00 for børn og juniorer.
En hel dag fyldt med trylleri – undervisning ved dygtige tryllekunstnere – masser af sjov! Det er både for dig, der aldrig har tryllet før, men gerne vil lære det – og for dig, der har lidt eller meget erfaring med trylleri.
Det er kl. 10.00 og 16.00. Og der er igen denne gang 2 spor:
A) For dig, der er du begynder og mindst 8 år
B) For dig, der har tryllet før og er mellem 11 og 18 år

Forældre og bedsteforældre må gerne følges med deres børn eller børnebørn. Dagene er gratis for voksne, der følges med børnene. Hvis voksne ønsker mad, bedes man tilmelde sig.

Se program, praktiske oplysninger - og tilmeld dig i Pjerrot Magics web shop - Klik på Event - og Magic Junior Day.
Trylleshow med Matthew Wright fredag den 18. marts kl. 19. Billetter kan købes her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/tsa9u4nfdt
Udsalgsdag og lecture lørdag den 19. marts fra kl. 10.30 på Hvidovrevej 137, Hvidovre. Se mere på https://pjerrotmagic.dk/da/home/1889-udsalg-lordag-19-marts-2022.html
#pjerrotmagic #trylleshow #trylleshows #magic #magicshow #magicshop #tryllebutik
Pjerrot Magic holder udsalg lørdag den 19. marts i Hvidovre. Og i samarbejde med Cirkusmuseet trylleshow fredag den 18. marts - også i Hvidovre!

Underholdende trylleshow fredag den 18. marts med Matthew Wright
Fredag kl. 19.00 bliver der trylleshow med Matthew Wright i Fægtesalen på Cirkusmuseet, Alarmpladsen 6A, 2650 Hvidovre. (se mere om Matthew Wright nedenfor)
Det er et show for hele familien - som foregår på engelsk! Der bliver mulighed for køb af drikkevarer.
Køb af billetter bliver muligt indenfor kort tid hos Cirkusmuseet.

Program for Udsalget lørdag den 19. marts
Udsalget foregår hos Pjerrot Magic, Hvidovrevej 137, 2, 2650 Hvidovre.
Kl. 10.30 Udsalget åbner. Kom og se, hvad vi har fundet frem fra gemmerne - og gør en god handel. 
Kl. 12-13 Frokost: Der vil være mulighed for at købe frokost.
Kl. 13.30 Lecture v. Matthew Wright (se mere om Matthew Wright nedenfor). Det foregår på Esajasskolen, Kirkegade 14-16, Hvidovre (gå-afstand fra Pjerrot Magic kontor).
Kl. 15 Tak for i dag!
Af hensyn til frokost - vil det være en stor hjælp, hvis du giver besked, om du kommer.

Matthew Wright
kommer fra England, men bor i Malaga i Spanien. En stor del af året har han flere ugentlige trylleshows i Chamber of Secrets, hvor han optræder sammen med sin kone.
Han er comedy tryllekunstner - og er virkelig sjov! I hans shows optræder han tæt på publikum og inddrager dem ofte i showet. 
Matthew Wright har vundet flere flotte priser, bl.a. ved FISM, som er tryllekunstnernes verdensmesterskab. Han har også udviklet en del forskellige tryllenumre, hvoraf vi sælger nogle af dem her i netbutikken. 
#pjerrotmagic #trylleshow #trylleshowforbørn #trylleshows
Magic Junior Day 5. marts 2022 kl. 10.00-16.00 for børn og juniorer.
Tilmelding: https://pjerrotmagic.dk/da/home/1885-magic-junior-day-5-marts-2022.html
En hel dag fyldt med trylleri – undervisning ved dygtige tryllekunstnere – masser af sjov! Det er både for dig, der aldrig har tryllet før, men gerne vil lære det – og for dig, der har lidt eller meget erfaring med trylleri.
Magic Junior Day afholdes denne gang i Mosehuset (FDF), Mosevej 13, 2750 Ballerup
#magicjuniorday #pjerrotmagic #tryllekursus
Du kan blive tryllekunstner - Lær at trylle: Du har sikkert set en tryllekunstner optræde på en skærm eller ude i virkeligheden, og nu har du fået lyst til at lære et par tricks, så du kan imponere dine venner og din familie.

I dette hæfte kan du først læse om de 10 tryllebud. Og så er der 12 tricks, som du kan lave med ting, du allerede har: spillekort, lommeregner på telefonen, mønter, kuglepen, papir mm. Nogle er meget lette og andre er lidt sværere. Når du har øvet dig godt, kan du vise dem for din familie eller dine venner - enten i virkeligheden eller online.

Vi håber, du har fået lyst til mere trylleri. Du kan finde meget mere i vores webshop.

Tekst og fotos er lavet af Michael Frederiksen. Den flotte forside og -side af Henrik Groth.
Tilmeldingen til Magic Junior Camp er åben. Se flere informationer - og tilmeld dig på https://pjerrotmagic.dk/da/home/1827-magic-junior-camp-2021.html
https://pjerrotmagic.dk/da/home/1822-avengers-infinity-saga-playing-cards-theory11.html
Premium playing cards inspired by Marvel Studios' The Infinity Saga.

Since the debut of Iron Man in 2008, the Marvel Cinematic Universe has captivated the hearts and minds of loyal fans all over the world. Follow the eleven year journey of Marvel Studios’ The Infinity Saga and the adventures of your all-time favorite heroes.

Unrivaled Print Quality - MADE IN AMERICA
theory11 produces the world’s finest playing cards. The cards themselves are made in the USA - printed on FSC-certified paper derived from sustainable forests, vegetable-based inks, and starch-based laminates.
Så er det tid til næste version af Magic Hour - på onsdag 16/6 kl. 19.00. En time på Zoom med nyheder (med nogle eks. fra Complete Course in Magic), glemte skatte, idéer til rutiner mm. Desuden fortsætter vi snakken fra sidst om, hvad genåbningen betyder for os - og desuden kan du giv et input om, hvem der er din yndlingstryllekunstner - og hvorfor.
https://zoom.us/j/93863444839?pwd=R1E4OU9haS93elU0VFdxekV4b2JsUT09
Meeting ID: 938 6344 4839
Passcode: 520675

Skriv til os

60838100