Psypher Pro – Robert Smith

Psypher Pro – Robert Smith: Psypher er det mest kraftfulde mentalisme-værktøj, du kan eje. Dette specielle produkt giver dig mulighed for i hemmelighed at få at vide, hvad dit publikum tænker. Psypher kan bruges med navne, spillekort, numre, pinkoder, hvad som helst. Hvis det er information, du ikke burde vide, kan Psypher fortælle dig, hvad det….. (se meget mere nedenfor)

Varenummer (SKU): 19690 Kategorier: , , , ,

425,00 kr.

På lager - Sendes inden for 1-2 arbejdsdage

Beskrivelse

Psypher Pro – Robert Smith: Psypher er det mest kraftfulde mentalisme-værktøj, du kan eje. Dette specielle produkt giver dig mulighed for i hemmelighed at få at vide, hvad dit publikum tænker. Psypher kan bruges med navne, spillekort, numre, pinkoder, hvad som helst. Hvis det er information, du ikke burde vide, kan Psypher fortælle dig, hvad det er. Designet til at have i lommen, og/eller bruges i din sceneoptræden, Psypher er pålidelig og fungerer godt.

HVAD DU FÅR

Du modtager 3 stykker af den hemmelige Psypher “gimmick”, der er tilpasset i størrelse til genstande, du allerede bruger i dit trylleri og mentalisme:

2,5 x 3,5″: Den mest populære opsætning. Dette er den perfekte størrelse til at sætte Psypher ind i et hvilket som helt spil kort. Når den er konfigureret, gemmer den hemmelige gimmick sig, så ingen af tilskuerne kan se den. Dette betyder, at du kan få adgang til din tilskuers information og endeløse kortrutiner.

2 x 3,5″: Perfekt, når du vil bruge Psypher i en stak visitkort. Den kan også kombineres med Psypher-pungen (som medfølger), så den bliver til en opsætning til en kraftfuld tankelæsningsrutine, som du lige kan have i lommen.

3 x 5″: Denne større gimmick er passer ind i en lille notesblok. Du kan bruge en Psypher i en notesblok, og det er en fantastisk måde at få hemmelig information på. Dette større stykke kan også bruges til dine egne ideer!

Psypher Wallet: En lille sort visitkortpung. Du lærer, hvordan du kan bruge Psypher sammen med den til at lave et tankelæserutine, som du kan have i lommen. Perfekt til få fat på et navn, en tegning eller i ESP-rutiner.

Psypher Sharpie: Denne specielle Sharpie arbejder sammen med din Psypher-gimmick, så du kan få fat på de informationer, du ønsker. Hemmeligheden er skjult i denne Sharpie, som ser helt almindelig ud og kan bruges som en normal markør.

HVAD VIL DU LÆRE?

Psypher-sættet kommer med over 2 timers videoinstruktion med Robert Smith, Brent Braun og Nick Locapo. Du lærer alt, hvad du behøver at vide for at komme i gang med at bruge din nye gimmick. Når du har forberedt den, vil du lære kraftfulde rutiner, du kan begynde at udføre med det samme. Undervejs vil du også lære tips og tekninkker til præstationer, der vil gøre dit trylleri og mentalisme endnu stærkere.

TRICKS, DU VIL LÆRE:

Psypher: Få nogen til at tænke på et navn, spillekort, nummer, fødselsdag, pinkode, hvad som helst. Du vil lære flere rutiner ved at bruge Psypher med alle de 3 mulige opsætninger for at få fat på den hemmelige information og afsløre den med kraftfulde resultater.

Voodoo Psypher: Et billede, som din tilskuer tænker på, fremkommer på magisk vis PÅ DERES ARM. Skaberen, Robert Smith, tager Psypher til næste niveau med denne utrolige kopiering af tegninger.

Tre tanker: Din tilskuer tænker på tre forskellige oplysninger. Du afslører hver tanke, én ad gangen, under stadig mere umulige forhold. Dette er Brent Brauns signatur Psypher-rutine, som han har finpudset i over 10 år. Ikke kun vil du lære det, men du vil også lære utrolige detaljer til præstationen, der kan bruges også til andre rutiner i dit trylleri.

Navn og kort: En tanke om navn bruges til at vælge et kort fra et blandet kortspil. Uden fingerfærdighed vil du ikke kun kunde vide, hvilker kort, der blev valgt, men du vil også kende navnet på den person, de tænker på. Dette er Nick Locapos go-to Psypher rutine.

Tal på kort: En kortæske med et spil kort lægges på bordet. Én person TÆNKER på et tal, en anden person vælger et kort. Kortboksen åbnes, og det valgte kort er netop det valgte nummer. Tryllekunstneren rører aldrig spillet.

Fødselsdag: Bed nogen om at tænke på den måned og dag, de blev født. Du lærer en sjov rutine med et spil kort til at afsløre hjælperens fødselsdag.

Kopi af tegning: Bed en tilskuer om at tegne et hvilket som helst billede, og TÆNKE på billedet. Ved at bruge Psypher-pungen er du i stand til at tegne præcis, hvad hjælperen tænker på.

ESP-kortrutine: Din tilskuer tænker på 1 af de 5 ESP-kort. Kortene blandes og tilskueren eliminerer kortene – med billedsiden nedad –  et ad gangen. Når der kun er ét kort tilbage, kan du afsløre, hvilket ESP-kort de tænkte på, og det matcher også kortet med billedsiden nedad på bordet!

Psypher Pad: Du lærer, hvordan du bruger en notesblok til at indsamle oplysninger til et preshow. Den perfekte ikke-elektroniske walk around idé.

“By far, best impression device I’ve ever used.”
– Platt

“This thing is freakin awesome.”
– Cameron Francis

“This is the last impression device you will ever need.”
– Dan Harlan

“Every mentalist should have this great tool in their arsenal.”
– Marc Desouza

Yderligere information

Vægt 0,255 kg

Udforsk Pjerrot Magic’s Fortryllende Galleri!

Lørdag havde vi en meget hyggelig udsalgsdag. Og et særdeles godt og spændende seminar ved Henning Nielsen, CheffMagic. Tak til jer, der kom og var med.
Magic Junior Day 5. november 2022 kl. 10.00-16.00 for børn og juniorer.
En hel dag fyldt med trylleri – undervisning ved dygtige tryllekunstnere – masser af sjov! Det er både for dig, der aldrig har tryllet før, men gerne vil lære det – og for dig, der har lidt eller meget erfaring med trylleri.
Det er kl. 10.00 og 16.00. Og der er igen denne gang 2 spor:
A) For dig, der er du begynder og mindst 8 år
B) For dig, der har tryllet før og er mellem 11 og 18 år

Forældre og bedsteforældre må gerne følges med deres børn eller børnebørn. Dagene er gratis for voksne, der følges med børnene. Hvis voksne ønsker mad, bedes man tilmelde sig.

Se program, praktiske oplysninger - og tilmeld dig i Pjerrot Magics web shop - Klik på Event - og Magic Junior Day.
Trylleshow med Matthew Wright fredag den 18. marts kl. 19. Billetter kan købes her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/tsa9u4nfdt
Udsalgsdag og lecture lørdag den 19. marts fra kl. 10.30 på Hvidovrevej 137, Hvidovre. Se mere på https://pjerrotmagic.dk/da/home/1889-udsalg-lordag-19-marts-2022.html
#pjerrotmagic #trylleshow #trylleshows #magic #magicshow #magicshop #tryllebutik
Pjerrot Magic holder udsalg lørdag den 19. marts i Hvidovre. Og i samarbejde med Cirkusmuseet trylleshow fredag den 18. marts - også i Hvidovre!

Underholdende trylleshow fredag den 18. marts med Matthew Wright
Fredag kl. 19.00 bliver der trylleshow med Matthew Wright i Fægtesalen på Cirkusmuseet, Alarmpladsen 6A, 2650 Hvidovre. (se mere om Matthew Wright nedenfor)
Det er et show for hele familien - som foregår på engelsk! Der bliver mulighed for køb af drikkevarer.
Køb af billetter bliver muligt indenfor kort tid hos Cirkusmuseet.

Program for Udsalget lørdag den 19. marts
Udsalget foregår hos Pjerrot Magic, Hvidovrevej 137, 2, 2650 Hvidovre.
Kl. 10.30 Udsalget åbner. Kom og se, hvad vi har fundet frem fra gemmerne - og gør en god handel. 
Kl. 12-13 Frokost: Der vil være mulighed for at købe frokost.
Kl. 13.30 Lecture v. Matthew Wright (se mere om Matthew Wright nedenfor). Det foregår på Esajasskolen, Kirkegade 14-16, Hvidovre (gå-afstand fra Pjerrot Magic kontor).
Kl. 15 Tak for i dag!
Af hensyn til frokost - vil det være en stor hjælp, hvis du giver besked, om du kommer.

Matthew Wright
kommer fra England, men bor i Malaga i Spanien. En stor del af året har han flere ugentlige trylleshows i Chamber of Secrets, hvor han optræder sammen med sin kone.
Han er comedy tryllekunstner - og er virkelig sjov! I hans shows optræder han tæt på publikum og inddrager dem ofte i showet. 
Matthew Wright har vundet flere flotte priser, bl.a. ved FISM, som er tryllekunstnernes verdensmesterskab. Han har også udviklet en del forskellige tryllenumre, hvoraf vi sælger nogle af dem her i netbutikken. 
#pjerrotmagic #trylleshow #trylleshowforbørn #trylleshows
Magic Junior Day 5. marts 2022 kl. 10.00-16.00 for børn og juniorer.
Tilmelding: https://pjerrotmagic.dk/da/home/1885-magic-junior-day-5-marts-2022.html
En hel dag fyldt med trylleri – undervisning ved dygtige tryllekunstnere – masser af sjov! Det er både for dig, der aldrig har tryllet før, men gerne vil lære det – og for dig, der har lidt eller meget erfaring med trylleri.
Magic Junior Day afholdes denne gang i Mosehuset (FDF), Mosevej 13, 2750 Ballerup
#magicjuniorday #pjerrotmagic #tryllekursus
Du kan blive tryllekunstner - Lær at trylle: Du har sikkert set en tryllekunstner optræde på en skærm eller ude i virkeligheden, og nu har du fået lyst til at lære et par tricks, så du kan imponere dine venner og din familie.

I dette hæfte kan du først læse om de 10 tryllebud. Og så er der 12 tricks, som du kan lave med ting, du allerede har: spillekort, lommeregner på telefonen, mønter, kuglepen, papir mm. Nogle er meget lette og andre er lidt sværere. Når du har øvet dig godt, kan du vise dem for din familie eller dine venner - enten i virkeligheden eller online.

Vi håber, du har fået lyst til mere trylleri. Du kan finde meget mere i vores webshop.

Tekst og fotos er lavet af Michael Frederiksen. Den flotte forside og -side af Henrik Groth.
Tilmeldingen til Magic Junior Camp er åben. Se flere informationer - og tilmeld dig på https://pjerrotmagic.dk/da/home/1827-magic-junior-camp-2021.html
https://pjerrotmagic.dk/da/home/1822-avengers-infinity-saga-playing-cards-theory11.html
Premium playing cards inspired by Marvel Studios' The Infinity Saga.

Since the debut of Iron Man in 2008, the Marvel Cinematic Universe has captivated the hearts and minds of loyal fans all over the world. Follow the eleven year journey of Marvel Studios’ The Infinity Saga and the adventures of your all-time favorite heroes.

Unrivaled Print Quality - MADE IN AMERICA
theory11 produces the world’s finest playing cards. The cards themselves are made in the USA - printed on FSC-certified paper derived from sustainable forests, vegetable-based inks, and starch-based laminates.
Så er det tid til næste version af Magic Hour - på onsdag 16/6 kl. 19.00. En time på Zoom med nyheder (med nogle eks. fra Complete Course in Magic), glemte skatte, idéer til rutiner mm. Desuden fortsætter vi snakken fra sidst om, hvad genåbningen betyder for os - og desuden kan du giv et input om, hvem der er din yndlingstryllekunstner - og hvorfor.
https://zoom.us/j/93863444839?pwd=R1E4OU9haS93elU0VFdxekV4b2JsUT09
Meeting ID: 938 6344 4839
Passcode: 520675

Skriv til os

60838100