Kontrol Keys

Kontrol Keys: Dette er en hængelås, som har en gimmick, så de på en genial måde kan bruges sammen med flere nøgler. Alle disse nøgler kan åbne eller ikke åbne låsen. Det betyder ikke noget, om det er tryllekunstneren eller en tilskuer, der forsøger at åbne låsen. Den kan åbne eller ikke åbner, når den håndteres som beskrevet…. (se mere nedenfor)

Fås i 2 størrelser: 20 mm og 40 mm.

225,00 kr.295,00 kr.

Beskrivelse

Kontrol Keys: Dette er en hængelås, som har en gimmick, så de på en genial måde kan bruges sammen med flere nøgler. Alle disse nøgler kan åbne eller ikke åbne låsen. Det betyder ikke noget, om det er tryllekunstneren eller en tilskuer, der forsøger at åbne låsen. Den kan åbne eller ikke åbner, når den håndteres som beskrevet i forklaringen. Inspireret af Annemans “Seven Keys to Baldpate”, men denne version er fuldstændig mekanisk.

Den originale rutine, der inspirerede denne effekt, blev oprindeligt udgivet af Theodore Annemann i 1931 i The Book Without Name som “Seven Keys to Baldpate”. Nogle variationer fulgte i hans Jinx Magazine med forskellige metoder og modificerede rutiner. (Se i Jinxs udgaver fra september 1935 og juli 1937 for nogle kommentarer og metoder).

Den oprindelige effekt var, med Annemanns egne ord, sådan: ”Der skal bruges en Yale- eller Corbin-hængelås og syv nøgler, hvoraf kun en kunne passe i låsen. Nøglerne skulle blandes, og syv personer skulle hver vælge en nøgle og holde den i den lukkede knytnæve. Tryllekunstneren ville nu gå fra den ene til den anden og til sidst stoppe foran en af hjælperne. Og så prøver hjælperen den valgte nøgle og netop den kunne åbne låsen.”

Effekten er siden blevet meget populær blandt tryllekunstnere. Fra blot at finde ud af, hvilken nøgle der kunne åbne låsen, har effekten udviklet sig gennem årene til en rutine, hvor den tryllekunstneren nu har totalt kontrol over, hvilken nøgle der passer. De oprindelige rutiner involverede brugen af ​​almindelige hængelåse og nøgler og en udskiftning af den anvendelige nøgle med en dummy. Derefter fulgte låse med gimmicks, så man kunne håndtere rekvisitterne på en meget renere måde – og med mere plads til præsentation af rutinen. Den lås, du får med denne version, er en af ​​de bedste.

Den originale Annemann-effekt ville være let at udføre med denne lås. Det eneste, man skal gøre, er at vælge en tilskuer! Det er også en god hængelås til en “Jackpot” -effekt, og kan tilpasses til stort set alle typer publikum, fra børn til voksne.
Dette er en almindelig hængelås, men med en genial gimmick, og et helt bundt nøgler. Alle disse nøgler kan “styres” af tryllekunstneren til at åbne eller ikke åbne låsen. Det betyder ikke noget, om tryllekunstneren eller en tilskuer forsøger at åbne låsen, den åbner eller ikke åbner, når den håndteres som beskrevet i den medfølgende engelske forklaring.

Fås i 2 størrelser: 20 mm og 40 mm.

Yderligere information

Vægt 0,11 kg
Størrelse

,

Udforsk Pjerrot Magic’s Fortryllende Galleri!

Lørdag havde vi en meget hyggelig udsalgsdag. Og et særdeles godt og spændende seminar ved Henning Nielsen, CheffMagic. Tak til jer, der kom og var med.
Magic Junior Day 5. november 2022 kl. 10.00-16.00 for børn og juniorer.
En hel dag fyldt med trylleri – undervisning ved dygtige tryllekunstnere – masser af sjov! Det er både for dig, der aldrig har tryllet før, men gerne vil lære det – og for dig, der har lidt eller meget erfaring med trylleri.
Det er kl. 10.00 og 16.00. Og der er igen denne gang 2 spor:
A) For dig, der er du begynder og mindst 8 år
B) For dig, der har tryllet før og er mellem 11 og 18 år

Forældre og bedsteforældre må gerne følges med deres børn eller børnebørn. Dagene er gratis for voksne, der følges med børnene. Hvis voksne ønsker mad, bedes man tilmelde sig.

Se program, praktiske oplysninger - og tilmeld dig i Pjerrot Magics web shop - Klik på Event - og Magic Junior Day.
Trylleshow med Matthew Wright fredag den 18. marts kl. 19. Billetter kan købes her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/tsa9u4nfdt
Udsalgsdag og lecture lørdag den 19. marts fra kl. 10.30 på Hvidovrevej 137, Hvidovre. Se mere på https://pjerrotmagic.dk/da/home/1889-udsalg-lordag-19-marts-2022.html
#pjerrotmagic #trylleshow #trylleshows #magic #magicshow #magicshop #tryllebutik
Pjerrot Magic holder udsalg lørdag den 19. marts i Hvidovre. Og i samarbejde med Cirkusmuseet trylleshow fredag den 18. marts - også i Hvidovre!

Underholdende trylleshow fredag den 18. marts med Matthew Wright
Fredag kl. 19.00 bliver der trylleshow med Matthew Wright i Fægtesalen på Cirkusmuseet, Alarmpladsen 6A, 2650 Hvidovre. (se mere om Matthew Wright nedenfor)
Det er et show for hele familien - som foregår på engelsk! Der bliver mulighed for køb af drikkevarer.
Køb af billetter bliver muligt indenfor kort tid hos Cirkusmuseet.

Program for Udsalget lørdag den 19. marts
Udsalget foregår hos Pjerrot Magic, Hvidovrevej 137, 2, 2650 Hvidovre.
Kl. 10.30 Udsalget åbner. Kom og se, hvad vi har fundet frem fra gemmerne - og gør en god handel. 
Kl. 12-13 Frokost: Der vil være mulighed for at købe frokost.
Kl. 13.30 Lecture v. Matthew Wright (se mere om Matthew Wright nedenfor). Det foregår på Esajasskolen, Kirkegade 14-16, Hvidovre (gå-afstand fra Pjerrot Magic kontor).
Kl. 15 Tak for i dag!
Af hensyn til frokost - vil det være en stor hjælp, hvis du giver besked, om du kommer.

Matthew Wright
kommer fra England, men bor i Malaga i Spanien. En stor del af året har han flere ugentlige trylleshows i Chamber of Secrets, hvor han optræder sammen med sin kone.
Han er comedy tryllekunstner - og er virkelig sjov! I hans shows optræder han tæt på publikum og inddrager dem ofte i showet. 
Matthew Wright har vundet flere flotte priser, bl.a. ved FISM, som er tryllekunstnernes verdensmesterskab. Han har også udviklet en del forskellige tryllenumre, hvoraf vi sælger nogle af dem her i netbutikken. 
#pjerrotmagic #trylleshow #trylleshowforbørn #trylleshows
Magic Junior Day 5. marts 2022 kl. 10.00-16.00 for børn og juniorer.
Tilmelding: https://pjerrotmagic.dk/da/home/1885-magic-junior-day-5-marts-2022.html
En hel dag fyldt med trylleri – undervisning ved dygtige tryllekunstnere – masser af sjov! Det er både for dig, der aldrig har tryllet før, men gerne vil lære det – og for dig, der har lidt eller meget erfaring med trylleri.
Magic Junior Day afholdes denne gang i Mosehuset (FDF), Mosevej 13, 2750 Ballerup
#magicjuniorday #pjerrotmagic #tryllekursus
Du kan blive tryllekunstner - Lær at trylle: Du har sikkert set en tryllekunstner optræde på en skærm eller ude i virkeligheden, og nu har du fået lyst til at lære et par tricks, så du kan imponere dine venner og din familie.

I dette hæfte kan du først læse om de 10 tryllebud. Og så er der 12 tricks, som du kan lave med ting, du allerede har: spillekort, lommeregner på telefonen, mønter, kuglepen, papir mm. Nogle er meget lette og andre er lidt sværere. Når du har øvet dig godt, kan du vise dem for din familie eller dine venner - enten i virkeligheden eller online.

Vi håber, du har fået lyst til mere trylleri. Du kan finde meget mere i vores webshop.

Tekst og fotos er lavet af Michael Frederiksen. Den flotte forside og -side af Henrik Groth.
Tilmeldingen til Magic Junior Camp er åben. Se flere informationer - og tilmeld dig på https://pjerrotmagic.dk/da/home/1827-magic-junior-camp-2021.html
https://pjerrotmagic.dk/da/home/1822-avengers-infinity-saga-playing-cards-theory11.html
Premium playing cards inspired by Marvel Studios' The Infinity Saga.

Since the debut of Iron Man in 2008, the Marvel Cinematic Universe has captivated the hearts and minds of loyal fans all over the world. Follow the eleven year journey of Marvel Studios’ The Infinity Saga and the adventures of your all-time favorite heroes.

Unrivaled Print Quality - MADE IN AMERICA
theory11 produces the world’s finest playing cards. The cards themselves are made in the USA - printed on FSC-certified paper derived from sustainable forests, vegetable-based inks, and starch-based laminates.
Så er det tid til næste version af Magic Hour - på onsdag 16/6 kl. 19.00. En time på Zoom med nyheder (med nogle eks. fra Complete Course in Magic), glemte skatte, idéer til rutiner mm. Desuden fortsætter vi snakken fra sidst om, hvad genåbningen betyder for os - og desuden kan du giv et input om, hvem der er din yndlingstryllekunstner - og hvorfor.
https://zoom.us/j/93863444839?pwd=R1E4OU9haS93elU0VFdxekV4b2JsUT09
Meeting ID: 938 6344 4839
Passcode: 520675

Skriv til os

60838100